Data publicării:

Orașul care APROAPE a devenit noua locație TESLA, prin MEME. Magia internetului

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Orașul american Tulsa, din statul Oklahoma, aproape a reușit să învingă Austin, Texas, pentru a găzdui a cincea giga-fabrică Tesla din lume.

Conform The Verge, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a scris pe Twitter, pe 10 martie, că are nevoie de o locație nouă pentru a construi mult anticipatul Cybertruck. „Trebuie să fie în zona centrală a Statelor Unite”, a adăugat miliardarul. Tulsa este al doilea cel mai mare oraș din Oklahoma și în josul listei celor 50 cele mai mari orașe din SUA, însă conducerea a crezut că locația va fi aleasă de Musk datorită unei strategii geniale: o memă.

Imediat după anunțul lui Musk, s-a născut o nouă pagină web care promitea un „Câmp al dracului de mare” în Tulsa, Oklahoma. „Hei, Elon, am auzit că ai nevoie de un câmp dat d***u de mare”, se arăta pe site, pe 17 martie. „Avem o locație pentru giga-fabrica ta pentru Cybertruck. Este în Tulsa”. Pagina web era plină de citate false și amuzante ale personalităților americane, precum: „Steve Jobs a spus: «Am gustat pământul din Oklahoma și este delicios»”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel