Ora Regelui, ediție eveniment. Anunțul realizatoarei TV, Camelia Csiki
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Camelia Csiki,  realizatorul emisiunii "Ora Regelui", de la TVR 1,  a anunțat, într-o postare pe Facebook, despre o ediție eveniment care va avea loc sâmbătă.

Am uitat să vă spun că ne vedem și sâmbătă, la " Ora Regelui"! :)
În afară de campania pentru vizita Papei Francisc pe care o realizăm în fiecare zi la știri, în tandem, subsemnata, Cristian Rautu, Diana Dumitrașcu și Claudiu Lucaci, v-am pregătit câteva lucruri minunate alături de colegele mele Lidia Voicu, Cristina Ionescu și Diana Ilica. O ediție în echipă! Așadar... cu ochii pe TVR, la știri și sâmbătă la " Ora Regelui".
Să nu ratați emisiunea de sâmbăta aceasta, o să vă întâlniți abia peste două săptămâni cu colegul nostru, Bogdan Șerban - Iancu. TVR va reda vizita Papei Francisc integral și în 1 iunie nu avem emisiune.
Frumos este să o menționez pe Irina Pacurariu, care ne-a adus din Roma câteva povești minunate, alături de Silviu Andrei. Puțin din ele vedeți la știri, dar Irina vă pregătește un documentar frumos de la Vatican. a scris realizatoarea emisiunii Ora Regelui de la TVR, Csiki Camelia, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vezi și Camelia Csiki, moment surprinzător: "Trebuie să se miște carnea de pe tine!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel