Oprescu, felicitat de UEFA pentru starea stadionului ”National Arena”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Meci-Steaua-Twente-3
Meci-Steaua-Twente-3

Delegatul UEFA, Robert Pongracz, prezent, joi, la meciul de la București din Europa League dintre Steaua şi Twente, a ținut să felicite autorităților locale pentru starea stadionului, având în vedere cantitățile masive de zăpadă care au căzut cu puțin timp înainte de partidă.

În mesajul primit de Primarul General a Bucureștiului, Sorin Oprescu, oficialul UEFA mulțumește atât edilului Capitalei, cât și autorităților Primăriei ”în numele întregii echipe a UEFA pentru eforturile incredibile realizate în asigurarea celor mai bune condiţii posibile pentru organizarea meciului Steaua - Twente”, citează GSP.

”Vă mulţumesc în mod special pentru curăţarea stadionului, în incintă şi în afară, pentru modul în care aţi scăpat de cantitatea uriaşă de zăpadă şi mai ales că v-aţi ocupat de protejarea gazonului. Au fost performanţe remarcabile şi esenţiale în vederea disputării partidei de la Bucureşti. Vă confirm faptul că toţi cei implicaţi în organizarea meciului au fost foarte mulţumiţi.Vă rog să transmiteţi aprecierea mea tuturor autorităţilor din cadrul Primăriei care s-au ocupat de stadion. Vă mulţumesc încă o dată pentru cooperare”, conchide comunicatul transmis prin e-mail de către Robert Pongracz lui Sorin Oprescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel