Oprescu dezvăluie cum vor pleca maidanezii ”fericiți” din Capitală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
oprescu
oprescu

Câinii vagabonzi din București sunt o problemă care are rezolvare și se va rezolva, a declarat, joi, Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, precizând că bucureștenii vor vedea populația canină ”cu valizuţa în mână, cu ochelarii pe nas, fericiţi că vin să se cazeze” la adăpostul de la Uzunu, proaspăt inaugurat.

,,Problema câinilor fără stăpân este o problemă care datează de pe vremea fanarioţilor şi care ţine tot de siguranţa cetăţenilor. Are rezolvare şi se va rezolva. Până acum s-au făcut paşi importanţi în rezolvarea acestei probleme prin ridicarea unui adăpost cu o capacitate foarte mare”, a declarat Sorin Oprescu, în cadrul unei conferințe de presă în care și-a lansat ”Platforma program” pentru viitorul mandat ca edil al Bucureștiului.

Candidatul independent la Primăria Generală a adăugat că, împreună cu primăriile de sector si cu ONG-uri implicate în problemă,  va strânge câinii de pe străzi. ,,Vom strânge câinii de pe străzi împreună cu primăriile de sector şi cu ONG-urile şi îi vom transporta la adăpostul Dogtown inaugurat de curând la Uzunu. Centrul dispune în acest moment de 2000 de locuri de cazare. Iar numărul locurilor disponibile se va mări în aşa fel încât să nu facem coadă la cazare” , a completat primarul, citează NewsIn.

Potrivit celor declarate de Sorin Oprescu, peste un an va fi organizat un ,,recensământ al populaţiei canine”, în urmă căruia se va cunoaște numărul exact de câini fără stăpân care au fost pe străzile Capitalei.

,,O să îi vedeţi cu valizuţa în mână, cu ochelarii pe nas, fericiţi că vin să se cazeze. Sigur se va face recensământul populaţiei canine”, a conchis primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel