Oprescu a votat pentru ieșirea din „marasmul ăsta economic nenorocit”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sorin Oprescu
Sorin Oprescu

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru „intrarea în normalitate” și pentru evadarea din „marasmul economic”, conform rtv.net.

[caption id="attachment_259073" align="alignleft" width="310"] foto: rtv.net[/caption]

Sorin Oprescu a vrut să dea un exemplu alegătorilor și s-a prezentat duminică dimineața, la ora 09:00, la Școala nr. 17, pentru a vota.

„Am votat pentru intrarea în normalitate. După opt ani de zile cred că îi ajung neamului ăsta toate zbaterile astea”, a spus primarul Capitalei. El a adăugat că votul său a fost dat şi din dorinţa de a încerca ieșirea din „marasmul ăsta economic nenorocit”, precum şi din dorinţa de a trăi normal.

Oprescu a transmis bucureștenilor că îi aşteaptă să iasă la vot în ciuda „intemperiilor”. „Cu toate intemperiile astea, eu îi aştept respectuos să iasă din casă şi să-şi spun cuvântul pentru că odată la patru ani de zile pot să o facă”, a spus edilul Capitalei. El a arătat că nu crede că vremea îi va împiedica pe bucureşteni să iasă la vot, dar a admis că există posibilitatea ca unii cetăţeni să aibă reţineri în jurul dimineţii. „S-ar putea să aibă puţini reţineri în jurul dimineţii, dar după aia se vor convinge că mai important este să iasă la vot şi eu sper să iasă la vot”, a spus Oprescu. Acesta a punctat că în Bucureşti nu sunt niciun fel de probleme. „În Bucureşti toate sunt la locul lor. Apa se scurge la canale, nu e apă pe stradă, mă rog, aşa de multă. Şi asta, sigur, bineînţeles, datorită primarului”, a glumit Sorin Oprescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel