Oprah ar putea fi nașa fiicei Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Instagram - Oprah
Instagram - Oprah
Fiica Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, ar putea să fie botezată de Oprah. Pe lista cu potențiale nașe se mai află alte vedete americane de culoare. 

Oprah Winfrey ar putea fi nașa fetiței Prințului Harry cu soția sa, Meghan Markle, iar celebrarea micuței va avea nenumărate vedete de top din Statele Unite ale Americii. Oprah este o apropiată a cuplului ducilor de Sussex și a fost cea care a realizat interviul care a cutremurat casa regală britanică. 

Astfel, Oprah ar deveni o prezență permanentă în viața cuplului care s-a mutat în Statele Unite ale Americii, după ce au părăsit casa regală. Meghan, ducesa de Sussex, va aduce pe lume o fetiță în cursul acestei veri. Amicul acesteia, Omid Scobie, a fost cel care a lansat zvonul conform căruia Oprah va deveni nașa copilului. 

„Dacă unui dintre nași este Oprah, și nu spun neapărat că este, atunci poate că este de înțeles de ce cei doi vor să țină acest lucru pentru ei, pentru că Oprah intervievându-i pe ei a fost deja destul de controversat”, a spus Scobie. 

Există și alte variante

Zvonul a fost susținut de un apropiat al cuplului, care a adăugat că rolul i-ar fi fost oferit realizatoarei TV după interviul exploziv din martie. „Meghan consideră că Oprah va fi nașa perfectă pentru copilul ei. Vrea ca fiica ei să fie înconjurată de modele de viață feminine puternice, iar Oprah cu siguranță se potrivește. Ea a fost un adevărat sprijin pentru cei doi părinți de când s-au mutat în California, iar Meghan știe că poate conta pe ea”, a mai adăugat sursa, conform The Sun

Oprah nu este singura figură feminină care ar putea îndeplini rolul de nașă. Gazda unei emisiuni de televiziune matinale, Gayle King, este de asemenea o variantă. Prezentatoarea a devenit un purtător de cuvânt neoficial, spunând la un moment dat că nu este niciun secret că relația dintre Willian și Harry este aproape inexistentă. Tot ea a dezvăluit că prințul nu a putut să poarte o discuție productivă cu tatăl său, Prințul Charles și fratele său, Prințul William. 

Nici tenismena Serena Williams nu este exclusă de pe lista potențialelor nașe pentru fiica Prințului Harry. Soția prințului și Williams sunt prietene apropiate încă din 2014. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel