Omul premierului intervine: Intenția lui Cioloș e să...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Secretarul de stat din Cancelaria premierului Dorian Filote dezminte informaţiile pe 'surse politice' potrivit cărora premierul Dacian Cioloş ar fi gata să plece din România.

Mai mult, Filote susţine că, într-o discuţie cu prim ministrul, Dacian Cioloş şi-a exprimat intenţia de a rămâne în ţară 'vreo câţiva ani'.

'Interesant că se găsesc surse politice care-l dau pe dl Cioloş gata să plece din ţară şi cu 'aranjamentele' făcute pentru posturi pe-afară. Numai că posturile acelea scoase pe surse, fie nu există ('vicepreşedinte ONU pentru agricultură', serios?! :)) fie, oricum, nu se eliberează până prin 2019 (Director FAO?!). În plus, din câte-mi spunea mai ieri, intenţia dumnealui e să rămână în ţară măcar vreo câţiva ani :)... chiar dacă unii ar vrea să-l vadă plecat sau măcar vândut străinilor', scrie Filote pe contul său de Facebook.

Dorian Filote este începând de joi secretar de stat la Cancelaria premierului şi coordonează Departamentul de comunicare al Executivului. În trecut el a făcut parte din echipa lui Dacian Cioloş în perioada în care acesta era comisar european. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel