Omul cu 128 de identităţi. Are 74 de carnete de conducere
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
David Peters
David Peters

Omul cu o mie de feţe trăieşte în Marea Britanie. Poliţia din Londra l-a arestat după mulţi ani de investigaţi şi anchete riguroase.

David PetersDavid Peters, în vârstă de 30 de ani, i-a uimit pe poliţişti prin modul în care a reuşit să îi păcălească vreme de ani de zile. Bărbatul a obţinut 74 de carnete de conducere, 128 de acte de identitate şi a obţinut sume în valoare de 169.000 de lire sterline de la consiliile locale, pretinzând că este ba chiriaşul, ba proprietarul unei locuinţe.

Peters a obţinut o ipotecă de £250,000 de pe urma unei case din Edgware, Londra, o a doua ipotecă de pe urma unui apartament din Essex în valoare de £157,495 şi a obţinut alţi £60,000 în urma unor fraude bancare.

Poliţia a declarat că încă din 2002, bărbatul a înşelat statul, iar autorităţile au fost în incapacitate de a-l prinde.

Peters va fi acuzat pentru 29 de infracţiuni, incluzând frauda şi posesie de identitate falsă, iar sentinţa o va primi chiar astăzi.

Detectivul Inspector Richard Fisher, de la Poliţia din Londra, a declarat după audierea inculpatului: "Acesta este cel mai mare caz de fraudă de identitate pe care l-am investigat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel