Omar Hayssam, internat de urgență la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Omar Hayssam
Omar Hayssam
Sirianul Omar Hayssam, încarcerat la Penitenciarul Mărgineni, a ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean Târgovişte.

Omar Hayssam a fost diagnosticat cu insuficienţă renală, a stat internat câteva ore şi a fost transferat, miercuri dimineaţă, la o unitate medicală din Bucureşti.

A rămas internat peste noapte şi a fost transferat dimineaţă la un spital din Capitală. A fost adus aseară în jurul orei 20,30 - 21,00, la unitatea de primiri urgenţă, unde a fost consultat de o echipă multidisciplinară. S-a constatat că are o insuficienţă renală şi a necesitat transferul într-o clinică de specialitate din Bucureşti, respectiv Carol Davila, a spus directorul Spitalului Judeţean Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, potrivit Agerpres. 

Hayssam a fost însoţit la spitalul din Târgovişte de luptători ai trupelor speciale, iar cât timp i s-au făcut analizele, acesta a fost păzit. Omar Hayssam îşi execută pedeapsa în Penitenciarul Mărgineni din judeţul Dâmboviţa. 

Omar Hayssam a fost condamnat de instanţele din România în mai multe dosare: 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliştilor români în Irak, 16 ani de închisoare în dosarul "Volvo Truck", trei ani de închisoare în dosarul "Foresta Nehoiu", doi ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei. 

Totodată, Hayssam a fost condamnat în 2015 de Tribunalul Bucureşti la 23 de ani şi patru luni închisoare în dosarul "Manhattan", în care a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru săvârşirea unor infracţiuni economice. 

În 2006 a fugit din România, fiind adus înapoi în ţară în anul 2013, pentru a-şi ispăşi pedeapsa cu închisoarea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel