Oltean: Suspendarea, un abuz de putere care merită comentat și contestat
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 04 iul 2012, 16:54
WhatsApp

Încercarea de suspendare a președintelui Traian Băsescu reprezintă un abuz de putere care merită comentat și contestat, iar singurele pârghii prin care democrat-liberalii se pot opune acestui demers sunt doar luările de cuvânt în Birourile reunite și în plenul reunit, a declarat, miercuri, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean.

Democrat-liberalul consideră că „încercarea de suspendare a preşedintelui este un abuz de putere care merită comentat şi contestat la foarte serios. Evident că noi reprezentăm actuala Opoziţie, ne vom opune prin toate pârghiile parlamentare şi democratice pe care le avem acest demers politc. De aceea şi astăzi suntem prezenţi la şedinţa Birourilor reunite, tocmai pentru a ne exprima poziţia noastră foarte clară”, a mai declarat Ioan Oltean.

„Singurele noastre pârghii este cea de a lua cuvântul în plenul reunit şi de a exprima poziţia noastră cu argumente temeinice. Alte pârghii nu avem, minoritatea este minoritate”, a mai adăugat vicepreședintele PDL, care arată că noii președinți ai celor două Camere ale Parlamentului au fost aleși cu încălcarea tuturor prevederilor legale şi constituţionale, iar orice fel de acţiune care este consecinţa a ce s-a întâmplat marţi în Parlament este o “acţiune în strict conflict cu normele constituţionale”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?