Olivia Newton-John a murit. Drama vieții sale. Ani la rând încercase să afle ce s-a întâmplat cu iubitul ei, dispărut misterios din 2005
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Oliviei Newton-John a murit. Drama vieții sale. Ani la rând încercase să afle ce s-a întâmplat cu iubitul ei, dispărut misterios din 2005 / Foto: Captură video Youtube Wicked Hollywood
Oliviei Newton-John a murit. Drama vieții sale. Ani la rând încercase să afle ce s-a întâmplat cu iubitul ei, dispărut misterios din 2005 / Foto: Captură video Youtube Wicked Hollywood
Olivia Newton-John încercase ani la rând să afle ce s-a întâmplat cu iubitul ei, dispărut misterios din 2005.

Soarta misterioasă a iubitului Oliviei Newton-John a bântuit-o pe cântăreață în ultimii ei ani, după ce acesta a dispărut fără urmă, pe fondul unor zvonuri potrivit cărora acesta și-ar fi înscenat propria moarte, scrie Daily Mail.

Patrick McDermott, în vârstă de 48 de ani, a plecat într-o excursie de pescuit peste noapte cu alte 22 de persoane pe 30 iunie 2005, dar a dispărut înainte de a se întoarce pe uscat, fără ca nimeni să observe. Pentru aproape 20 de ani după, se zvonea că bărbatul se ascunde în Mexic, fugind de datorii. Dar căutările repetate ale poliției, ale jurnaliștilor și ale detectivilor privați nu au avut niciun rezultat, asta deși de-a lungul timpului au existat mai multe rapoarte despre faptul că el ar fi fost găsit. Nimeni nu a reușit să obțină vreo probă concludentă care să confirme acest lucru.

"Nu cred că voi fi vreodată în pace cu asta. Cred că întotdeauna va exista un semn de întrebare.", a recunoscut Newton-John.

VEZI ȘI: Val de omagii în Australia și la Hollywood după moartea vedetei pop Olivia Newton-John - Video

Detalii despre dispariția iubitului Oliviei Newton-John

Cei doi au început o relație după divorțul ei din 1995 și au format un cuplu timp de nouă ani. Newton-John se afla într-un turneu de promovare în Australia când McDermott a dispărut și a trecut încă o săptămână după excursia de pescuit până s-a observat că a plecat. Echipajul de pe barca sa de pescuit a găsit cheile mașinii, pașaportul și portofelul americanului la bordul ambarcațiunii, iar mașina lui a fost găsită parcată în portul San Pedro din Los Angeles. Dar nimeni nu și-a dat seama că a dispărut până când nu a reușit să se prezinte la un eveniment de familie pe 6 iulie, iar poliția a sosit în cele din urmă pe 11 iulie. Anchetatorii nu au descoperit nimic.

McDermott fusese căsătorit pentru scurt timp și avea un fiu, iar o instanță îi ordonase recent să plătească 8.000 de dolari pentru întreținerea copiilor. Însă bărbatul și-a declarat falimentul cu datorii de peste 30.000 de dolari, astfel născându-se speculații conform cărora și-ar fi prefăcut moartea pentru a scăpa de ele.

Concluzia anchetei

O anchetă a Pazei de Coastă a recunoscut că „nu a găsit nicio dovadă de acțiune penală, accident sau sinucidere în dispariția lui McDermott”. O anchetă de trei ani asupra ambarcațiunii de pescuit „Freedom” a constatat că persoanele care s-au urcat în barcă nu au fost numărate, astfel că dispariția lui McDermott a putut trece cu ușurință neobservată.

Astfel, după terminarea celor două anchete, s-a ajuns la concluzia că bărbatul s-a pierdut noaptea pe mare. Însă mai mulți martori au continuat să spună că l-au văzut în Mexico, unde se credea că a trăit pentru a fugi de datorii. Televiziunile au trimis în mod repetat echipe de filmare sub acoperire și detectivi particulari să-l vâneze și să creeze capcane online sofisticate pentru a-l urmări.

Anchetatorul John Nazarian a insistat în 2016: "Se zvonește că era cu un cetățean german. Am vorbit cu oamenii de acolo. Fata cu care călătorea a fost descrisă ca având accent german. Să ajungi la concluzia că a căzut de pe barcă și că se presupune că nimeni nu l-a văzut căzând de pe barcă, este cel mai absurd lucru pe care l-am auzit vreodată în viața mea.”

Toate vânătorile s-au dovedit însă inutile, iar McDermott a rămas de negăsit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel