”Ograda” Oliviei Steer cu ”antivacciniști, vegani vocali agresivi, conspiraționiști”. Vasi Rădulescu rupe tăcerea
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
foto: Olivia Steer, Facebook
foto: Olivia Steer, Facebook
Medicul și scriitorul Vasi Rădulescu a vorbit despre Olivia Steer, după ce aceasta a publicat un nou mesaj instigator împotriva recomandărilor medicilor privind investigaţiile.

Soția lui Andi Moisescu a zis că ea nu merge la medic să-și facă nici test la sân, nici Papanicolau. „A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz”, a scris Olivia Steer pe Facebook, susținând astfel că este bine să nu mergem la controalele anuale. Mesajul ei a fost taxat de foarte mulți români.

Vasi Rădulescu: N-am absolut nimic de spus în apărarea Oliviei Steer

Ulterior, ca o replică la ce a afirmat Olivia Steer, medicul Vasi Rădulescu a transmis următorul mesaj: „N-am absolut nimic de spus în apărarea Oliviei Steer. Dar absolut nimic. Femeia asta bate câmpii cu o ignoranță incredibilă, jonglând cu niște riscuri mari privind propria-i sănătate, dar și pe a celora care se uită, cu aceeași ignoranță, în gura ei. Și totul pare un sistem etanș: a strâns în ogradă antivacciniști, vegani vocali agresivi, naturopați, adepți ai pseudoștiinței, conspiraționiști și alte specii certate cu știința adevărată, medicina, sănătatea. Să ne înțelegem bine: ce face Steer nu are nicio legătură cu sănătatea.”

„Cât timp această femeie își aruncă lăturile în spațiul public, mor cu zile alte femei din cauza cancerului de sân și de col uterin, unde suntem campioni în Europa. Tot campioni suntem la vaccinare, acel procedeu șuntat de Steer cu boabe de muștar și rostopască. Firește, campioni în sens sarcastico-peiorativ, că trăim în țara culcatului pe o ureche, a șoșoacelor, a experților închipuiți, a idioților care se opun la orice, a celor care fac ceva bun nu prin logică și asumare după cântărire, ci atunci când le trece glonțul pe la ureche, în al douăsprezecelea ceas”, a continuat Vasi Rădulescu.

„Steer sfidează cu nonșalanță regulă a bunului simț. E genul care, dacă preferă să consume balegă de cal la micul dejun, trebuie să o și spună sigur, pentru că e convinsă că balega are proprietăți anticancer. Nu deține niciun studiu pentru asta, ci doar experiența proprie. Dacă nu a făcut cancer, e sigur de la balegă. Se și pozează, cu o mutră musai de om arogant, situat deasupra medicinei, ajuns acolo prin atingerea unei cunoașteri care nu a venit prin căi raționale, ci prin mister. Numai că-n spatele zâmbetului de aleasă superioritate stau grave carențe neuronale care pot stârni milă din partea unora care mai dețin sinapse sănătoase. Poți lua comunitatea lui Steer și ai o frescă perfectă a ceea ce înseamnă societatea românească: educație sanitară ioc. Vai și-amar de generațiile viitoare”, a conchis medicul Vasi Rădulescu pe drvasiradulescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel