OFICIAL: Coronavirusul NU A FOST creat de om sau MODIFICAT genetic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Agențiile de informații ale Statelor Unite ale Americii au concluzionat că noul coronavirus „nu a fost creat de om sau modificat genetic".

Agențiile de informații ale Statelor Unite ale Americii au concluzionat că noul coronavirus „nu a fost creat de om sau modificat genetic", conform Daily Mail. Cu toate acestea, ei încă examinează dacă originile pandemiei sunt într-un accident de laborator sau dacă trecerea a avut loc de la animal la om.

Comunicatul de la Oficiul directorului informațiilor naționale a venit după ce președintele Donald Trump și aliații săi au vorbit despre o teorie neconfirmată încă cum că un laborator din Wuhan, epicentrul epidemiei din China, era sursa pandemiei care a ucis peste 220.000 de oameni în toată lumea.

Trump a lansat atacuri continue către China

În ultimele zile, Administrația Trump a lansat mai multe atacuri asupra Chinei, acuzând inamicul geopolitic și partenerul comercial crucial al țării că nu a reușit să acționeze prompt pentru a opri răspândirea Covid-19 sau că nu a alarmat lumea despre epidemie.

„Comunitatea de informații este de acord cu consensul științific că virusul Covid-19 nu a fost creat de om sau modificat genetic", se arată în comunicat.

„Comunitatea va continua să examineze riguros informațiile și datele pentru a determina dacă epidemia a început de la contactul cu animale infectate sau dacă au fost rezultatul unui accident într-un laborator din Wuhan", mai transmite documentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel