Data publicării:

Studiul OECD pentru economia României. Sfaturi și perspective

Autor: Mihai Preda
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
OECD publică studiul economic al României pe 12 Martie 2024.

Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD) își va prezenta cel mai recent Studiu Economic al României în data de 12 martie 2024 (marți). Studiul analizează performanța economică recentă a țării și evaluează opțiunile de politică pentru a consolida redresarea economică și a susține creșterea veniturilor.

Secretarul General al OECD, Mathias Cormann, va prezenta studiul împreună cu Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Palatul Victoria, Sala Transilvania, București, începând cu ora 14:45 (ora 12:45 GMT).

Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD) reprezintă un forum global important care reunește țări cu economii dezvoltate. Fondată cu scopul de a stimula progresul economic și comerțul internațional, OECD joacă un rol activ în analizarea performanței economice a statelor membre și a altora. Prin studii detaliate precum cel dedicat României, experții OECD oferă recomandări de politică pentru a ajuta țările să își consolideze creșterea economică și să își îmbunătățească nivelul de trai al cetățenilor. România nu este încă membră a Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel