Urmărește emisiunea live
Odată cu dosarul vaccinurilor, începe cutremurul pe scena politică. Diana Tache: Se redeschide războiul româno-român
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Odată cu dosarul vaccinurilor, începe cutremurul pe scena politică.

Aceasta este părerea jurnalistei Diana Tache. Ziarista crede că, odată cu dosarul vaccinurilor, se redeschide războiul româno-român, mai exact, avem episodul doi.

„Dacă mă forțați... chiar o să vă zic părerea mea despre dosarul vaccinurilor. Acest dosar este unul pe care statul de drept - stat de drept pe care USR nu-l mai susține - îl pune pe masă. Toată lumea știe de existența unor verificări ale autorităților cu privire la tunurile din pandemie, la povestea aceasta cu vaccinurile, la tot ce s-a întâmplat atunci. Ca atare, dosarul vaccinurilor va fi unul dintre dosarele care deschide partea a doua a războiului româno-român”, a zis jurnalista Diana Tache.

2. -imagine fara descriere- (dna-ager_15969700.jpg)

„De un și jumătate anunțam că va începe a doua etapă a războiului româno-român. Această nouă etapă sper că se va întâmpla într-o formă riguroasă, legală, non-abuzivă, așa cum este firesc în actele de justiție, în toate democrațiile. Aștept ca noua etapă a războiului româno-român să meargă și în zona de legalitate, ca atare să vedem, într-adevăr, sancționări ale legii în cazul celor care au furat, au spălat bani, au comis infracțiuni atât de la vârful politicii, cât și de la vârful statului și a businessului”, a mai zis ziarista la „Miercurea Neagră”, la DC News și DC News TV.

„Așteptările mele sunt ca, într-un final, să ne facem bine pe zona de justiție. Pare că se intră cumva pe o linie de legalitate, știință de carte, normalitate”, a mai spus Diana Tache.

Vedeți mai multe aici:

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, joia trecută, că a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie referatul unei cauze în vederea sesizării preşedintelui României şi Senatului pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale faţă de fostul premier Florin Cîţu şi foştii miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de abuz în serviciu în legătură cu achiziţia de vaccin anti-COVID

Plenul Senatului a aprobat, miercuri, solicitarea DNA referitoare la începerea urmăririi penale în cazul fostului premier Florin Cîţu, în prezent senator, acuzat de abuz în serviciu în dosarul vaccinurilor anti-COVID.

Votul a fost secret cu bile, fiind înregistrate 90 de voturi „pentru" şi două „împotrivă".

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, i-a transmis, marţi, procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cererile de urmărire penală formulate de preşedintele Klaus Iohannis privindu-i pe foştii miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă.

VEZI ȘI: Ciuvică: USR a ieșit din comă și a intrat la morgă. Vine Kovesi, bagă DNA-ul la pușcărie și aduce partidul la guvernare / video - https://www.dcnews.ro/ciuvica-usr-a-iesit-din-coma-si-a-intrat-la-morga-vine-kovesi-baga-dna-ul-la-puscarie-si-aduce-partidul-la-guvernare-video_939911.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel