Obama, înregistrat de un microfon uitat deschis: Mi-e frică!
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Barack Obama
Barack Obama

Președintele SUA Barack Obama a făcut, luni, la New York, o mărturisire înregistrată de un microfon pe care liderul de la Casa Albă îl credea închis. 

Barack Obama a participat luni după-amiază, în marja Adunării Generale a ONU, la o reuniune ce sublinia importanța societății civile. La finalul intervenției sale, Obama a făcut mai multe glume cu interlocutorii săi. Într-o înregistrare a postului CNN, citată de antena3.ro, președintele SUA poate fi auzit cum, pregătit să plece, îl întreabă pe vecinul său dacă a renunțat la fumat.

După ce interlocutorul pare să îi întoarcă întrebarea, Obama îi răspunde, în glumă și cu zâmbetul pe buze: "Nu, n-am mai fumat de vreo șase ani. Pentru că mi-e frică de nevastă-mea". Povestea lui Obama cu tabagismul a făcut deliciul presei americane în timpul campaniei sale electorale din 2008 și al primului mandat. În decembrie 2010, purtătorul de cuvânt al lui Obama la acea dată, Robert Gibbs, a dezvăluit că președintele nu mai fumase de nouă luni. El a recunoscut că abandonarea țigărilor a reprezentat o "luptă" pentru acesta, dat fiind stresul la care este supus, însă a reușit pentru că e "încăpățânat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel