Obama îl critică pe Trump. "Nu şi-a luat slujba în serios"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Barack Obama, a declarat că Donald Trump este responsabil pentru moartea a 170 de mii de americani.

Fostul președinte american, Barack Obama, a declarat ieri că Donald Trump este cel  responsabil pentru moartea a 170 de mii de americani, în urma infectărilor cu coronavirus, transmite Reuters

"Donald Trump nu a crescut până la această poziție (n.r președinte), pentru că nu a putut, iar consecințele sunt foarte grave. 170.000 de americani au murit. Milioane de locuri de muncă au dispărut. Cele mai grave stimulente ale noastre au izbucnit, reputația noastră în întreaga lume a suferit foarte mult, iar instituțiile noastre democratice sunt sub amenințare într-un mod care nu s-a mai întâmplat până acum ", se arată în tezele publicate ale discursului lui Obama.

Fostul președinte american susține că Donald Trump nu și-a luat niciodată în serios funcția pe care o deține.

„Nu m-am așteptat niciodată ca succesorul meu să-mi cuprindă viziunea sau să-mi continue politicile. Am sperat, de dragul țării noastre, că Donald Trump ar putea arăta un anumit interes în a lua slujba în serios; ca să resimtă importanța acestei funcții și să descopere o anumită stimă pentru democrația care i-a fost pusă în grijă. Dar nu a făcut-o niciodată", susține Obama.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel