Oana Zăvoranu, următoarea "Burlăciță" la Antena 1
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Iulia Constantinescu
WhatsApp
Oana Zăvoranu a fost dorită ca “burlăciţă” de şefii trustului Intact, pentru următorul sezon. Fiind o persoană imprevizibilă, negocierile au fost şi ele unele cu peripeţii. Aşa se face că la început, Oana Zăvoranu a fost încântată de proiect, iar mai apoi situaţia s-a schimbat radical.

Oana Zăvoranu a afirmat în repetate rânduri că îşi doreşte să revină pe micile ecran. Ofertele nu au întarziat să apară, mai ales după mediatizarea de care a avut parte în ultimul timp. Şefii  Antenei 1 i-au propus Oanei sa fie următoarea "Burlăciţă".

Iniţial, Zăvo s-a arătat  încântată de propunere, însă pretenţiile ei au început să crească de la o zi la alta. "Negocierile erau să se încheie brusc când, după ce a primit contractul pentru emisiune, care avea cam 10 pagini, Oana a spus că vrea să se consulte cu avocatul sau.

S-a întors cu adnotări pe vreo alte 20 de pagini şi a cerut ca toate cerinţele sale să fie adăugate în contract, dacă vor să-l semneze", au precizat surse din televiziune. Se pare că, până la urmă şefii din Antena au ajuns la un compromis cu bruneta, care a semnat contractul şi, foarte curând, va începe filmările la noua "Burlaciţă", informează wowbiz.ro.

Citește și: Ce spune Corneliu Vadim Tudor despre Oana Zăvoranu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel