Oana Zăvoranu, interviu de senzație. A purtat o ținută fabuloasă: cât a costat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
A băgat 400.000 de euro în business-ul cu parfumuri și a vândut deja peste 10.000 de sticle June 16. Oana Zăvoranu e pusă pe fapte mari! 

Aseară a avut loc lansarea parfumului său unisex cu note de mosc, vanilie, Patchouli, ylang-ylang, cafea, piper – pentru o tentă spicy, trandafir de damasc cules într-o anumită perioadă a lunii, vanilie, cremă de alune, caramel și scorțișoară. Prețul unui astfel de exemplar este de 279 lei, 100 ml de apă de parfum, și se poate achiziționa online de pe site-ul oanazavoranu.com. Pe lângă invitați, prieteni și mass-media, Oanei Zăvoranu i-au fost alături soțul său, dar și noul membru al familiei, motanul Muffin, care a fost de altfel și mascota evenimentului. O felină albă, rasa Ragamuffin, provenită de la crescători din California, care a atras atenția tuturor! Tortul în formă de motan, dar și împăcarea lui Zavo cu doctorul chirurg estetician Marek Vâcu au făcut parte, de asemenea, dintre surprizele serii. Iuliana Marciuc, Ozana Barabancea, Irinel Columbeanu, Brigitte Sfăt, Maria Cârneci, Jean de la Craiova și multe alte nume cunoscute au luat parte la lansarea parfumului Oanei Zăvoranu, pe care aceasta îl numește afectuoasă, “Copilul meu pe care nu l-am avut”. 

Zăvo a fost, ca de obicei, o apariție interesantă, iar vestimentația pentru care a optat, alături de accesoriile alese, a făcut deliciul invitaților. Am aflat că ținuta de gală pregătită special cu ocazia acestui eveniment a costat-o pe vedetă în jur de 15.000 de euro. Și asta nu e tot! Detalii la cald de la evenimentul de aseară, într-un interviu cu Oana Zăvoranu, pentru DC NEWS!

(oar_w460)

- Cum s-a născut ideea acestui parfum?

Parfumul June 16 a venit aproape firesc, dintr-o dorință și o ambiție a mea de a avea propriul parfum și dintr-un noroc pe care l-am avut, prin prietena mea Alexandra, care se ocupă de parfumuri și prin faptul că mi-a înlesnit, într-o călătorie pe care am avut-o în Milano, o întâlnire cu parfumierul internațional Luca Maffei, unul dintre cei mai în vogă parfumieri ai momentului. Sunt mândră că și în ceea ce mă privește și-a pus tot talentul și a făcut acest parfum senzațional. Este flatant că am reușit să  fac un parfum în România, nu știu câți au reușit să facă un parfum care să dureze, să facă istorie. Deja am vândut peste 10.000 de sticle până acum, de când l-am adus, și avem în plan, conform cererilor, să facem încă multe de acum încolo, pentru că ne merge. June 16 este copilul meu pe care nu l-am avut!

- Ce ținută ai ales pentru seara asta, pentru lansarea parfumului June 16, și  la ce preț se ridică ea, alături de accesorii?

Ținuta din seara asta este o rochie de la Christian Dior, costă 2700 euro, până în 3000, ceva de genul, sandalele sunt de la Dsquared - aproape 1000 euro,  aici, pe deget este un Swarovski, unul dintre cele mai mari care există, un Swarovski special, imens, dacă ar fi fost diamant cumpărăm multe insule…Cerceii sunt tot Swarovski. Costurile ținutei din seara asta sunt cam la vreo 15.000 de euro, cu tot ce am pe mine!

(oar_w460)

(oar_w460)

- Ai investit 400.000 de euro în acest parfum și ai vrea să îți cumperi o căsuță în Los Angeles…

Aș vrea să-mi cumpăr un apartament, undeva în West Hollywood, lângă Beverly Hills, în Los Angeles. Pentru că în Beverly Hills, să îți cumperi un conac costă undeva la 20-30-40 de milioane de $ și nu are sens. Poți să găsești cu 400-500.000 de $ ceva Wow!

- Investiția cu casa în Los Angeles vrei să o faci anul acesta?

Investiția  dacă nu o fac anul asta…Anul acesta în august mergem să prospectăm piața. Dacă nu găsesc nimic și ni se spune să mai așteptăm puțin, cel târziu anul viitor o voi face!

- Cu intenția de a te muta pe viitor acolo? Poate definitiv?

Nu definitiv! Este o lege care spune că dacă investeti pe teritoriul american 500.000 de $, automat îți vine Green Cardul, ceea ce înseamnă că ai absolut toate beneficiile unui cetățean american, doar că nu poți să votezi, în rest ai cetățenie, ai Green Cardul instantaneu. Îmi place America, mă simt foarte bine acolo, e o țară, nu știu, în care cred că am trăit într-o altă viață acolo. Nu m-aș muta definitiv, cred că ar fi așa, un dute-vino, pentru că mă așteaptă și alte proiecte aici.

(oar_w460)

(oar_w460)

- Am înțeles că de ziua ta, pe 16 iunie, ai primit cadou o vacanță! Unde anume trebuia să mergeți tu și soțul tău?  

Da și i-am stricat plăcerea soțului meu, trebuia să mergem la mare la noi, în Mamaia, la un resort de fițe, dar i-am spus că prefer să merg la căței, la Pet Expo, acolo unde am dus mâncărică, alte haine și lucruri de-ale mele.

- Ce cadou ți-a făcut soțul tău de ziua ta?

Soțul meu mi-a cumpărat o pereche superbă de sandale, din ultima colecție de la Zanotti și o geantă superbă de la Prada, cred, și seara am mers să luăm cina împreună, romantic.


Citiți mâine a doua parte a interviului cu Oana Zăvoranu! Mărturisiri despre mama ei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel