Oana Zamfir, schimbare MAJORĂ. Gâdea a avut un PROTEST când a auzit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
După căsătorie, Oana Stancu a luat numele soțului ei, Daniel Zamfir, senator PNL, inițiatorul Legii dării în plată. Într-un interviu acordat în exclusivitate la DC News Live , a vorbit despre această schimbare.

Întrebată dacă au fost probleme de 'acomodare' cu noul nume, Oana Zamfir a spus: "Din punctul meu de vedere, nu. Cred este un lucru firesc ca atunci când o femeie se căsătorește să ia numele soțului pentru că practic de-asta te căsătorești. Este soarele tău, numele tău, numele copiilor tăi. Ca atare, nu am ținut absolut deloc la numele 'Stancu'. Vă mai spun ceva. I-am zis și lui Mihai Gâdea într-o emisiune când a avut așa, un mic protest. Mi-a spus: 'Tu ai venit în presă cu numele Stancu. Ai făcut carieră cu acest nume. Acum vine unul Zamfir, te ia și gata, eu sunt obligat de acum să îți spun Zamfir?' (n.r. - râde). I-am spus că în acest nume este o foarte bună investiție pentru că, în curând, s-ar putea să mă salute pe mine oamenii pe stradă drept soția omului care i-a salvat pe românii necăjiți cu credite și a făcut Legea dării în plată. Așa că sunt foarte mândră de acest nume".

"După căsătorie, am semnat o perioadă, în Jurnalul Național, cu numele: Oana Stancu Zamfir pentru că într-adevăr, în scris, este nevoie de o trecere. Acum, lucrurile cred că sunt lămurite. Telespectatorii mei au făcut repede trecerea. De altfel, din ziua căsătoriei, am avut numele pe post Oana Zamfir", a adăugat jurnalista la interviurile DC News Live.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel