Oana Zamfir, întrebare pentru Varujan Vosganian. ”Mic bonus, cam două milioane și ceva de euro pe lună”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Varujan Vosganian a făcut precizări despre motivul pentru care a avut dosar penal.

Acesta a fost întrebat de jurnalista Oana Zamfir, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, la Antena 3, motivul pentru care i s-a deschis dosar penal legat de activitatea de ministru:

'În semestrul 1 din 2008, prețul petrolului a fost cel mai mare din istoria modernă a omenirii. De asemenea, și gazul a crescut. Ca să nu închidem combinatele de îngrășăminte, din creșterea de preț la gaz, am acordat un mic bonus, care a însemnat cam două milioane și ceva de euro pe lună, reprezentând 18 milioane de euro în 6 luni. Apoi, domnul Cioloș a dat și el. Eu am fost subminator, dânsul nu.'

Jurnalista Oana Zamfir a pus în oglindă acest caz cu ajutorul de stat dorit de o companie energetică din Hunedoara prin intermediul senatorului PNL, Carmen Hărău, care a înaintat o scrisoare Executivului pentru a obține ajutor de stat care consta în plafonarea prețului la gaze.

Vezi și Plângere penală, Guvern Orban. Hărău - Ursu, dialog demențial: Nici Udrea nu era atunci ministru! Era doar ușieră la Băsescu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel