Oana Roman și Marius Elisei, divorț. Declarații despre zvonurile privind infidelitatea
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Marius Elisei, declarații despre zvonurile privind infidelitatea / Foto Facebook, arhivă
Marius Elisei, declarații despre zvonurile privind infidelitatea / Foto Facebook, arhivă
Marius Elisei a făcut declarații despre zvonurile privind infidelitatea din mariajul cu Oana Roman.

Invitat azi în platoul emisiunii “La Măruță”, Marius Elisei a făcut declarații despre zvonurile privind infidelitatea din mariajul cu Oana Roman. El le-a negat și a precizat că discuțiile aprinse purtate cu fosta soție nu au escaladat niciodată, scrie BZI.

Conform dezvăluirilor făcute astăzi de Marius Elisei, nu a înșelat-o pe Oana Roman, iar aceasta i-a fost fidelă de-a lungul poveștii lor de dragoste care s-a încheiat la aproape șapte ani de la nuntă.

„Ceva concret pentru care nu a mers nu știu. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu bătăi, nu s-a pus cazul problema. Ea e vulcanică, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat și nu o să dau niciodată într-o femeie”, a spus fostul soț al Oanei Roman “La Măruță”.

„Și mie îmi pare rău. Chiar dacă am divorțat suntem în continuare într-o relație bună care e și normală, avem un copil minunat. Am trecut peste tot, dar acum am ajuns și în faza asta în care să divorțăm oficial. Probabil că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor. Nu m-am simțit în umbra ei, era normal. Eu când am luat-o era cunoscută, e o femeie deșteaptă, cu capul pe umeri”, a mai precizat afaceristul.

Sursă: BZI 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel