Oana Roman, reacție dură față de cei care o înfierează pe Mihaela Rădulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, reacționează după scandalul declanșat de afirmațiile Mihaelei Rădulescu la adresa unei concurente de la show-ul de la Pro TV, "Românii au talent". "Mie mi se pare că asta sună a ipocrizie", le transmite Oana Roman celor care o înfierează pe Mihaela Rădulescu, dar nu se scandalizează când ea este prezentată "ca o anomalie, ca un monstru". 

Mihaela Rădulescu, unul dintre jurații de la Românii au talent, a admonestat în prima ediție din acest sezon o concurentă, pe motiv că este prea grasă. Reacțiile pro și contra față de remarcile Mihaelei Rădulescu nu au întârziat să apară, însă Oana Roman recunoaște că are o nedumerire legată de acest subiect.

"Momentul l-am vazut si eu! Nu mi dau cu parerea, nu ma pricep si nu fac eu mai multa polemica decat e deja! Am o singura nedumerire! Toata lumea o infiereaza pt ca a spus unei fete ca e grasa! O fata care facea gimnastica! Eu nu fac gimnastica, nu sunt fotomodel si n am pretins niciodata a fi vreun model sau ceva de genul asta! Si totusi, persoane publice f cunoscute, de ani de zile, aproape zilnic in emisiuni de mare audienta, in ziare, la radio, pe bloguri, vorbesc despre mine in termenii cei mai urati posibili! Ma fac grasa, tanc, purcica, obeza, etc etc, ma jignesc in cele mai degradante si urate moduri si nimeni nu se scandalizeaza, nimeni nu ii infiereaza, nimeni nu discuta si nu pare a fi deranjat! Sunt prezentata ca o anomalie, ca un monstru, desi sunt om si de curand mama! Mie mi se pare ca asta suna a ipocrizie! Mihaela e spus ceva,nu foarte dur pana la urma, si e pusa la zid...iar niste golani, marlani si nesimtiti ma jignesc pe mine, o femeie normala, si nimeni nu are nimic de comentat! Da, sunt subiectiva, e normal...dar daca e sa ne scandalizam si sa fim doritori de decenta si dreptate hai sa fim asa pana la capat!", a scris, marți, pe contul său de socializare Oana Roman, precizând că "Mihaela a cautat polemica pt ca asa e jocul si rezultatele sunt cele asteptate....provocarea ei a mers si si a atins scopul!".

Marina Almășan, mesaj dur pentru Mihaela Rădulescu: Există femei care sunt disperate că îmbătrânesc

"Ma intreb insa, de ani de zile care e scopul si finalitatea tararii mele in noroi fara nici un motiv plauzibil!", continuă Oana Roman, mărturisind însă că știe să depășească astfel de momente în care unii oameni o tratează "intr un fel in care nici un om nu merita a fi tratat Traim intr o tara in care decenta si bunul simt practic dispar! Si asta e poate cel mai grav pentru ca ne pierdem identitatea si minima educatie! Eu reusesc sa ma apar si sa merg mai departe tocmai pentru ca acasa parintii mei m-au educat si m-au invatat sa fiu toleranta si buna! Si le multumesc in fiecare zi pentru asta!", conchide Oana Roman.

ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, critici dure după emisiunea de vineri. Vezi replica vedetei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel