Oana Roman, după ce Cristina Bâtlan a spus că îi cere încăltăminte gratis: Îmi permit. Nu este nimic greșit să oferi produse persoanelor publice
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Cristina Bâtlan / Oana Roman
Sursa foto: Facebook Cristina Bâtlan / Oana Roman
Oana Roman a reacționat după ce Cristina Bâtlan a povestit cum mai multe persoane publice i-ar fi cerut produse gratis, printre care și Oana Roman.

Cristina Bâtlan a vorbit, recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță, despre faptul că mai multe persoane publice i-ar fi cerut produse gratis, printre ei numărându-se și Oana Roman, scrie ciao.ro. Vedeta a reacționat, după ce unul dintre urmăritorii săi de pe Instagram i-a pus o întrebare referitoare la acest subiect.

”Am și comentat cu ea (n.r. Cristina Bâtlan), ieri, într-un live. E prietena mea de 30 de ani și mi-a dat foarte multe produse ca să le probez. Și, pentru că e ca sora mea, îmi permit să-i cer ce vreau eu. Nu fac asta cu niciun brand unde nu cunosc, dar în cazul ei este altă relație… Și nu este nimic greșit să oferi produse persoanelor publice.

Toate brandurile, inclusiv cele de lux, fac asta în toată lumea. Este forma de promovare care în România este prost înțeleasă de unii care au frustrări… Să înțeleg că nu te-a interesat să răspunzi la întrebarea mea, ai dorit să creezi o bârfă ieftină. Sper că te-am lămurit”, i-a răspuns Oana Roman unui urmăritor, potrivit sursei citate.

Cătălin Botezatu, datorie de 5000 de euro la Cristina Bâtlan:

Cătălin Botezatu a vorbit, pentru prima dată, despre datoria pe care a avut-o la Cristina Bâtlan de la "Imperiul Leilor". Invitată, recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, afacerista a povestit că i-a dat creatorului de modă țesături în valoare de 5.000 de euro.

"Este vorba de începuturile mele ca și designer. Atunci când lucram cu altcineva și, într-adevăr, s-au luat materiale, foarte multe materiale… Pe vremea aceea, Cristina cred că era singura care vindea materiale de cea mai bună calitate. Și, atunci, fără doar și poate, toată lumea mergea la ea și cumpăra materiale. Dar nu eu mă ocupam de achiziții, nu eram în poziția de a face plăți și așa mai departe și bineînțeles că nu puteam să controlez acest lucru. Mai ales că, repet, nu făceam eu aceste operațiuni. Nu eu le manageriam. Vorbesc de acum 30 și ceva de ani. Din păcate, persoana care se ocupa și cu care lucram nici nu mai există printre noi. Între timp, eu și Cristina am rezolvat totul, de comun acord", a declarat Cătălin Botezatu pentru Fanatik.

"Eu o respect pe Cristina"

”Eu mă număr printre fanii Cristinei Bâtlan, fără niciun fel de ipocrizie spun asta. Pentru că o cunosc de atunci și, repet, era unul dintre furnizorii noștri, împreună cu familia sa. O apreciez și mă mândresc cu ea, pentru ceea ce face. Pentru faptul că este printre puținii oameni din lumea fashion-ului care a reușit peste hotare. (...) Relația noastră este una de respect. Ne respectăm unul pe altul, ne salutăm… Când suntem la evenimente private, nu există niciun fel de dispute, niciun fel de neclarități între noi. Evenimentul de atunci a fost rezolvat și clarificat. Eu o respect pe Cristina, cum și ea cred că mă respectă. E o chestiune de nuanță, dar nu ceva, neapărat, care să facă să fim într-o divergență, mai ales că au trecut 30 de ani. Noi doi am rezolvat de atunci, această situație", a mai declarat Cătălin Botezatu. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel