Oana Roman: Distracția din cluburi, prea decadentă pentru gustul meu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
oana_roman_catel
oana_roman_catel

Oana Roman renunță să mai frecventeze cluburile din Capitală. Fiica fostului premier Petre Roman explică și motivul unei asemenea decizii: ”ceea ce se întâmplă acum în multe dintre cluburile din Bucureşti e uşor cam... prea decadent pentru gustul meu”.

Fosta prezentatoare a emisiunii ”Incredibil” de la postul Antena 2, Oana Roman, se pare că s-a retras nu doar din televiziune, ci și din lumea agitată a cluburilor bucureștene, scrie ring.ro.

Ritmurile dezlănțuite din cluburi nu o mai atrag pe Oana Roman, acum în vârstă de 36 de ani. Deși se declară o veterană a ”ieșitului în cluburi”, fosta prezentatoare TV recunoaște că nu mai are ”gust” pentru astfel de distracții. Oana consideră că schimbarea strategiei de gestionare a timpului liber se datorează unei altfel de viziuni asupra realității și a valorilor din viață, dar și decadenței din unele cluburi bucureștene.

„Sunt o veterană a ieşitului la club şi n-am negat asta niciodată, am ieşit la club, dar am şi învăţat, am şi muncit... Au trecut cam 20 de ani de când tot ies şi nu mai am gust pentru ieşit. Am ajuns, poate, la o vârstă la care văd altfel lucrurile şi îmi găsesc liniştea citind, stând cu prietenii, văzând un film bun, departe de cluburi. Plus că ceea ce se întâmplă acum în multe dintre cluburile din Bucureşti e uşor cam... prea decadent pentru gustul meu”, a declarat, pentru „ring”, Oana Roman.

Vedeta mărturisește că, acum, are alte metode de revigorare, și de multe ori apelează la diverse tertipuri pentru a se bucura de intimitate. ”Mă relaxez citind. E pasiunea mea cea mai mare. Stau cu câinii mei şi citesc, iar asta mă linişteşte şi mă umple de o energie pozitivă extraordinară. Am din ce în ce mai des momente în care îmi doresc să evadez departe de tot. Îmi închid uneori telefonul o zi-două şi stau doar cu mine. Alteori chiar plec din ţară sau în locuri unde nu mă cunoaşte nimeni”, s-a destăinuit Oana Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel