Urmărește emisiunea live
Oana Radu, transformare FABULOASĂ. A slăbit wow! Unii vor băga mâna în foc că e Photoshop / foto
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Oana Radu a avut parte de o transformare care te va ului. Unii vor băga mâna în foc că e Photoshop, dar sunt chiar imagini reale!

”Haterii vor spune ca e photoshop hahahaha ! Transformarea mea a luat sfarsit ! In aceste poze ma vedeti pe mine, la 57 de kilograme , de la 75, folosind Dieta 2 ce se va lansa in aceasta seara ! Aceasta este una muuuuult mai usoara decat prima! Partea misto este ca mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericita ! Asa arat eu acum! De acum inainte urmeaza un drum destul de greu, cel al mentinerii!

Am decis sa incep aceasta noua dieta cand am iesit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo cateva luni, fiindca nu eram suficient de serioasa ! M-am remontat si iata ca am ajuns acolo unde mi-am dorit ! Vreau sa ii multumesc evident si lui @catalin_dobrescu6 pentru sustinere si ajutor! Va multumesc si voua pentru toate mesajele, si mult spor in tot ceea ce faceti! Bafta cu noua dieta! Multumesc muult pentru poze lui @danniculescu!”, a scris Oana Radu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel