Oana Pellea și Marius Manole, reacții la Macarena. "Am rezistat 30 de secunde. Parcă aș rămâne la Pink Floyd sau Queen. Mesajul poate fi transmis și altfel, nu?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
colaj: captură video, Facebook Oana Pellea
colaj: captură video, Facebook Oana Pellea
Iată cum se vede "Macarena" prin ochii actorilor!

Piesa-manifest "Macarena" a artistei Erika Isac a aprins Internetul și aproape că a împărțit lumea în două. Unii cred că este un fel original și chiar "genial" de a expune un mesaj "greu" despre violența domestică, discriminare și abuz fizic și psihologic asupra femeilor, alții cred că melodia este... praf, un act vulgar și nimic mai mult. 

Vezi și Proclamație sau elucubrație? E "Ma(s)carena" noul imn al femeilor sau doar pornografie pe beat-uri de trap?

Nu puține sunt vedetele care, de asemenea, și-au dat cu părerea în ultimele zile.

"Ei bine, da. N-am ascultat Macarena a Erikai. Nici nu intenționez să o fac de bună voie. Sigur o să-mi ajungă la ureche, e inevitabil. Eu sper că nu a ajuns obligatoriu sau? Citesc la prieteni că nu e posibil să nu asculți asta. Na, Oana Dimofte, chiar n-am ascultat, dar nici nu mă întreb cine e fata asta și nici nu vreau să știu cine e. Cred că mai pot trăi încă niște zile fără să ascult. Supraviețuiesc. Na, v-am zis și eu părerea mea, că eu cred că erați morți să aflați ce cred despre asta! PS: Eu nu zic că e bună sau nu piesa, n-am nicio părere. Zic doar că nu e lectură obligatorie" a scris actorul Marius Manole pe contul personal de Facebook.

La doar câteva ore distanță, Oana Pellea a reacționat la comentariul actorului Marius Manole, declarându-se întru totul de acord cu spusele acestuia.

"Oh… am ascultat. Să nu rămân în urmă... cu toate că prefer sa fiu de modă veche. Am ascultat. Am rezistat 30” m am lămurit. Ai dreptate, Manolea. Nu e deloc “lectură obligatorie” parcă aș rămâne la Pink Floyd sau Queen… deh…modă veche! Lasă-mă așa! Cine vrea să asculte. Cine vrea să cânte așa…liber! Toți suntem liberi să decidem ce ne place și ce nu, ce alegem și ce nu, etc! Aleg să nu mă intereseze DELOC genul acesta de exprimare! Mesajul poate fi transmis și ALTFEL, nu? Trebuie neapărat un limbaj vulgar… când spun vulgar sunt delicată! Crede cineva că forța se poate combate cu utilizarea forței, vulgaritatea cu vulgaritate, subcultura cu subcultură? Dimpotrivă! Alegerea mea. Punct. Nu comentez o altă alegere și rog să-mi respectați, la rândul dumneavoastră, alegerea. Case closed!" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel