Oana Pellea - Olguța Vasilescu. Marina Almășan răspunde după ce a fost făcută praf
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Marina Almășan a fost făcută praf după ce a îndrăznit să îi bată obrazul Oanei Pellea și să o apere pe Lia Olguța Vasilescu după ce actrița a râs de felul în care ministrul vorbește limba engleză.

Văzând valul de critici, prezentatoarea TV a postat pe un site un interviu pe care, dacă putem spune așa, și l-a luat singură. În rândurile de mai jos, vă vom prezenta câteva răspunsuri pe care Marina Almășan le-a dat.

VEZI ȘI: Episod INCREDIBIL cu Marina Almășan. Povestea care nu ar fi vrut să ajungă în presă

"Am apărat un om pe nedrept izbit de ziduri. Un om pe care nu-l cunosc și care sunt sigură, nu e perfect. În plus, nu mi-am imaginat că doar spunându-ți o părere, îți vor sări atâția în cap! Principiul „cine nu e cu noi, e împotriva noastră" se pare că functionează impecabil în România", a spus Marina Almășan care a adăugat: "Am aflat, din comentariile "prietenoase" ale unora și altora, o groază de lucruri despre mine, pe care nu le știam: că sunt PRAF, că am căpușat TVR-ul 27 de ani, că fac emisiuni jenante, că mustesc de prostie, că mi-am părăsit soțul, că mă complac în relații cu penalii, că sunt o pupincuristă, că PCR n-a murit, că... "dacă tăceai, filozof rămâneai". Cu asta încep să fiu de acord. Dar oare nu de asta l-am împușcat pe tovarășul acela, ca să avem voie să vorbim? Și să nu fim de acord, toată lumea cu toata lumea?...".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel