"Oamenii să-i lase să-și vadă de viața lor". Kate Middleton, prima apariție după operația suferită (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook The Royal Family
Sursa foto: Facebook The Royal Family
Familia regală britanică respinge speculațiile despre Kate Middleton și Regele Charles.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost în centrul speculațiilor, zvonurilor și al teoriilor bizare ale conspirației pe rețelele de socializare, ceea ce a dus la titluri și intrigi în întreaga lume în timpul absenței sale de la îndatoririle regale, după ce a suferit o operație abdominală pentru o afecțiune necanceroasă, dar nespecificată, în ianuarie.

Luni, o înregistrare video publicată de ziarul The Sun pe site-ul său a arătat-o pe prințesa de Wales zâmbind, plimbându-se și cărând sacoșe de cumpărături alături de soțul ei William, moștenitorul tronului, la un magazin agricol din Windsor, în apropierea casei lor.

"Speculații sălbatice și nefondate"

Aceasta a fost prima înregistrare cu Kate realizată de la Crăciun și până acum. Palatul Kensington nu a negat că înregistrarea video este autentică, dar a refuzat să comenteze o chestiune pe care o consideră a fi timpul privat al familiei regale.

"Dacă această înregistrare video cu Catherine mergând vioi cu o pungă de cumpărături nu pune capăt acestor speculații sincer sălbatice și nefondate, atunci nu sunt sigură ce anume o va face", a declarat Katie Nicholl, autor regal și corespondent la revista Vanity Fair.

De când a fost spitalizată în ianuarie, biroul lui Kate a rămas a menținut același mesaj: că prințesa se recuperează bine și că va oferi doar informații semnificative, în conformitate cu conduita regală - "niciodată să nu te plângi, niciodată să nu explici".

"Oamenii ar trebui să-i lase să-și vadă de viața lor"

Se așteaptă ca ea să se întoarcă la îndatoririle oficiale abia după Paște, care cade pe 31 martie, se precizează în comunicat. Cu toate acestea, acest lucru a dus la zvonuri online, iar scuzele lui Kate din această lună pentru că a editat o fotografie făcută de William cu ea și cei trei copii ai săi, pentru a marca Ziua Mamei, nu au făcut decât să stârnească și mai multe intrigi.

"Cred că oamenii trebuie doar să accepte că acesta este cazul, iar aceste teorii sălbatice, de conspirație și... destul de iresponsabile, conjuncturi și speculații pe rețelele de socializare nu fac decât să alimenteze o narațiune care este o narațiune falsă", a declarat Nicholl pentru Reuters.

Marți, William a vizitat Sheffield, în nordul Angliei, pentru a dezvălui noi investiții în proiectul său de combatere a lipsei de adăpost, una dintre principalele sale probleme de campanie. El nu a făcut nicio referire la speculațiile în curs despre soția sa și a părut relaxat în timp ce râdea și glumea cu personalul și voluntarii.

Boala lui Kate survine, de asemenea, în aceeași perioadă în care regele Charles urmează un tratament pentru o formă nespecificată de cancer, ceea ce înseamnă că și el a fost nevoit să își amâne angajamentele publice. Charles și-a menținut o prezență mai vizibilă, fiind la zi cu îndatoririle oficiale de stat. Marți a fost fotografiat întâlnindu-se cu veteranii din Războiul din Coreea, la Palatul Buckingham.

În timp ce lumea online rămâne inundată de zvonuri, în afara palatului trecătorii spun că Kate și Charles ar trebui să fie lăsați să se recupereze în pace.

"Cred că oamenii ar trebui să-i lase să-și vadă de viața lor", a spus Judy Bradley, în vârstă de 61 de ani. "Mă bucur să o văd, mă bucur că este sănătoasă, sper că totul este bine, dar cred că ar trebui să-i lăsăm în pace". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel