Dragnea: Oameni bătuți de tineri USR. Imaginile astea nu au fost date!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu la emisiunea "Ediţie specială", luni seara. 

Liviu Dragnea a declarat, în cadrul emisiunii, că tineri din USR au agresat mai multe persoane vârstnice. Preşedintele PSD a vorbit despre violenţele de la protestele din ultimele zile.

"Noi mergem în continuare cu ceea ce ne-am asumat prin programul de guvernare. Noi facem viaţa mai bună românilor. Inclusiv pentru cei care sunt atât de violenţi şi care au bătut oameni la Iaşi - nu au apărut aceste imagini - oameni în vârstă puşi jos şi cărora le-au dat cu picioarele în burtă. Nişte tineri, cu ochii injectaţi. Nişte tineri de la USR. (...) Inclusiv cei care sunt atât de violenţi beneficiază de programul de guvernare", a declarat Liviu Dragnea. 

Întrebat dacă sunt dovezi că tinerii sunt de la USR, dacă s-au recomandat ca fiind de la USR, Liviu Dragnea a declarat: "În regulă... Ăla spunea că nu a auzit de incidente, că ei sunt paşnici şi făcea teoria violenţei de limbaj şi a agresivităţii". 

"Am adoptat vreo măsură care a făcut rău cuiva în această ţară? Nu. Numai măsuri bune", a mai declarat Liviu Dragnea. "Această manipulare bine plătită, bine finanţată, ca să încerce să creeze o masă de ură are un singur scop: România să nu se dezvolte", a mai declarat preşedintele PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel