O tânără a incendiat un om al străzii. Cât riscă să rămână în închisoare
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Twitter - Lenta.ru
Twitter - Lenta.ru
O tânără din Rusia a incendiat în luna mai un bărbat, care dormea pe stradă, gestul său neavând o explicație.

O femeie din Rusia riscă să facă mulți ani de pușcărie după ce a dat foc unui om al străzii. Procurorii au adus cazul în fața instanței, tânăra fiind acuzată de o violență brutală și fără explicație. Aceasta a incendiat un om al străzii fără niciun avertisment, acesta murind din cauza rănilor extrem de grave provocate de arsuri, relatează RT

Femeia în vârstă de 33 de ani este originară din Yekaterinburg, un oraș aflat în regiunea munților Ural și a fost acuzată de omor în formă agravată. Aceasta riscă să rămână în închisoare pentru cel puțin 20 de ani. 

I-a dat foc fără să se gândească

Conform rapoartelor emise de autorități, Anna Shekhereva a aruncat un lichid inflamabil pe un bărbat de 22 de ani fără adăpost în luna mai a acestui an. Acesta dormea pe stradă când a fost incendiat. Din cauza rănilor provocate de arsuri, tânărul a murit la spital a doua zi.

Conform unui cotidian local, Shekhereva s-a scuzat spunând că era sub influența substanțelor interzise și se întorcea de la o prietenă de acasă când a văzut 2 persoane dormind pe asfalt. Ideea i-a venit când a văzut în apropiere o sticlă cu lac pentru lemn, pe care a turnat-o pe cei doi oameni de pe jos. Victima care a decedat era la rândul său beat, astfel că nu a simțit flăcările pe corpul său, în ciuda faptului că a avut arsuri pe o suprafață de 60% din corp. 

Anchetatorii caută un motiv pentru atacul brutal. Victima și Shekhereva era necunoscuți și nu ar fi avut nimic de împărțit. 

Copii striviți în tomberon

Un adolescent de 13 ani a fost strivit după ce a adormit într-un tomberon de gunoi. Conform BBC, totul a avut loc în Port Lincoln, Australia, când șoferul unei autoutilitare de gunoi a golit un container. Acesta nu și-a dat seama că se aflau oameni în tomberon decât după ce acesta a fost răsturnat în remorca autoutilitarei.                                  

Doi alți copii dormeau în acel tomberon industrial. Aceștia aveau 11 și 12 ani și au scăpat cu viață. Unul dintre ei a reușit să sară înainte să ajungă în remorca mașinii de gunoi, în timp ce un altul a fost doar rănit ușor. Acum s-a deschis o investigație care are ca scop să afle de ce cei trei tineri dormeau pe străzi.     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel