Urmărește emisiunea live
O studentă din Ploiești a tăiat gâtul unei pisici în camera de cămin. Colegă: Făcea ritualuri în cameră, cu cărți, sare, lumânări
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O studentă din Ploiești a tăiat gâtul unei pisici în camera de cămin. Colegă: Făcea ritualuri în cameră, cu cărți, sare, lumânări / Foto: Pixabay
O studentă din Ploiești a tăiat gâtul unei pisici în camera de cămin. Colegă: Făcea ritualuri în cameră, cu cărți, sare, lumânări / Foto: Pixabay
O studentă din Ploiești a tăiat gâtul unei pisici în camera de cămin.

Caz șocant în campusul Universității Petrol și Gaze din Ploiești. O studentă este bănuită că ar fi tăiat gâtul unei pisici în baie, în cadrul unui ritual satanic, transmite Pro Tv. Fata i-ar fi povestit colegei de cameră că se simte slăbită și că va prinde puteri dacă bea sângele animalului. Șocată, aceasta a anunțat imediat conducerea, care, la rândul său, a alertat Poliția.

“Am descoperit cu stupoare faptul că studenta făcea anumite ritualuri în cameră. Cu cărți, sare, lumânări... I-ar fi povestit colegei că ar fi omorât o pisica. A ademenit-o în cameră cu ceva carne, ar fi mers în baie și i-ar fi tăiat gâtul. Studenta ar fi făcut acest ritual deoarece în ziua respectivă s-ar fi simțit foarte slăbită, iar acest lucru i-ar fi dat putere.”, a declarat Ilona Pleșa, colegă a studentei.

“Este o fată care nu prea iese din cameră, nu zicea niciodată nimic.”, a spus Vlad Bontu, un alt coleg.

Este un cămin unde nu s-au mai întâmplat incidente majore. Aveam acest pisoiaș, era motanul căminului nostru, îi dădeam să mănânce. (...) O fată timidă, retrasă, nu vorbea cu nimeni.”, a spus Alexandra Petre, colegă a studentei.

Cei din conducere au găsit animalul aruncat în curtea campusului, într-o baltă de sânge. În cameră ar fi fost găsite mai multe lumânări și cărți despre moarte și ritualuri demonice.

Reacția conducerii universității

După cele întâmplate fata a fost dată afară din cămin.

“Am fost anunțați de comportamentul crud și necivilizat al unei studente, care înțeleg că făcea ceva ritualuri și a sacrificat o pisică. Pentru confortul psihic, pentru siguranța studenților, Consiliul de Administrație a hotărât evacuarea acesteia din cămin până la încheierea cercetării penale.”, a declarat prof. Univ. Mirela Dulgheru, purtător de cuvânt UPG Ploiești.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru cruzime față de animale. Anchetatorii au mers în campus și au ridicat mai multe probe. Pisica va fi supusă unei autopsii pentru a se stabili exact cum s-a produs sfârșitul bietului animal. Studenta încă nu a fost audiată de către oamenii legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel