O stradă din Londra ar putea primi numele unei cântărețe celebre
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

O stradă din nordul

La aproape doi an de la moartea tragică a artistei, familia, prietenii și fanii pun la cale mai multe proiecte de omagiere a lui Amy. Familia a anunțat că este posibil ca o stradă din Camden, orașul natal al lui Amy, să fie ”botezată” Winehouse Way sau Winehouse Street. Însă pentru aceeaşi stradă au mai fost propuse numele Charles Dickens - care a scris despre această zonă a Londrei - şi Mary Shelley, autoarea cărţii "Frankenstein", care s-a născut acolo.

Tatăl ei, Mitch, a construit o statuie pe care urmează să o fixeze în centrul districtului londonez Camden. Evenimentul va fi marcat și de proiectarea unul film despre scurta viață a cântăreței. Filmul va include înregistrări video de arhivă şi va fi regizat de britanicul Asif Kapadia, care a primit premiul BAFTA pentru unul dintre documentarele sale.

Născută la Londra, Amy Winehouse, care s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri şi de alcool, este considerată artista care a reuşit să crească din nou popularitatea muzicii "soul". Amy Winehouse a murit în iulie 2011, la 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul Camden. Medicii au stabilit că moartea vedetei a fost cauzată de o intoxicaţie cu alcool şi au declarat că decesul a fost accidental.

În 2006 Amy Winehouse a lansat albumul ”Back to black” care i-a adus faima atât în țara ei natală, cât și pe plan mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel