Data publicării:

O stewardesă din România a surprins un obiect misterios, de culoare roz, pe cer, în timp ce zbura către Polonia / foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Freepik
Freepik
O stewardesă din România a surprins un obiect misterios, de culoare roz, în timp ce zbura din Marea Britanie în Polonia.

Pe pagina de Facebook Paranormalna Polska, cunoscută pentru imaginile cu pretinse obiecte zburătoare neidentificate (OZN), au fost postate imagini pe care o stewardesă din România, Denisa Tănanse, le-a surprins luna trecută din avion în timp ce zbura de la Londra la Szymany, Polonia.

„În timpul unui zbor de la Londra spre Polonia, însoțitorul de bord Denis Tănase, în vârstă de 36 de ani, a observat un obiect roz misterios. Evenimentul a avut loc în timpul unui zbor Wizz Air de la Luton, nordul Londrei, către aeroportul Olsztyn-Mazury din orașul Szymany (Polonia). Denisa a observat pe fereastră o priveliște neobișnuită - niște cercuri roz ale unei structuri se aflau pe cer. Ea a surprins acest moment uimitor.

Denisa, care lucrează ca stewardesă de un an, a mărturisit: „Nu am mai văzut așa ceva până acum”. Ea a decis să-i arate pozele pilotului pentru a vedea dacă și acesta a observat obiectul. „Toți eram confuzi”, a explicat ea.

Obiectul semăna cu un cerc roz intermitent. Denisa a crezut că ar putea fi o reflexie a luminii de la uniforma ei roz, dar apoi și-a dat seama că obiectul se mișca singur în aer“, se precizează în postare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel