O șoferiță s-a trezit cu amendă pentru că nu a plătit parcarea cât a stat cu mașina electrică la încărcat. "E de noaptea minții"! - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O șoferiță din Tulcea s-a trezit cu o amendă pentru că nu a plătit parcarea cât a stat cu mașina electrică la încărcat. "E de noaptea minții"! / Foto: Pixabay, de andreas160578
O șoferiță din Tulcea s-a trezit cu o amendă pentru că nu a plătit parcarea cât a stat cu mașina electrică la încărcat. "E de noaptea minții"! / Foto: Pixabay, de andreas160578
O șoferiță din Tulcea a primit amendă pentru că nu a plătit parcarea cât a stat cu mașina electrică la încărcat.

O șoferiță spune că a primit o amendă de la Primăria Tulcea pentru că nu a plătit parcarea cât timp și-a lăsat mașina la încărcat.

"În atenția proprietarilor de mașini electrice! În cursul zilei de 23.05.2023, am lăsat autoturismul marca Dacia Spring la încărcat timp de 2 ore, la stația de pe strada Isaccei, parcarea Casa Sindicatelor. La finalizarea timpului de încărcare când am venit sa scot mașina de la încărcat am avut neplăcuta surpriză să văd că am primit o amendă pentru oprirea/ staționarea fără plata parcării.

În condițiile în care, repet, mașina era pe locul de încărcare electrică la încărcat, după cum se observă și în poza făcută. Citind apoi regulamentul parcărilor publice am constat ca la art.6 alin. 2 este menționat ca "Locurile de parcare destinate autovehiculelor electrice care utilizează stațiile de reîncărcare sunt rezervate și semnalizare prin simboluri internaționale " și la art.7 alin 3 " deținătorii autovehiculelor electrice sunt obligați sa achite tariful de parcare aferent perioadei de staționare în parcările publice cu plată", concluzia fiind că locurile de încărcare sunt considerate, locuri de parcare publice cu plată!!!! Astfel, de fiecare dată când vom merge să încărcăm mașinile pentru ca este nevoie ca să putem circula, va trebui sa plătim parcare și cum nu avem stații de încărcare rapidă și încărcarea durează pana la 12 ore o să ajungem să plătim mai mult pe parcare decât dacă am fi plătit încărcarea la stație", a scris șoferița pe Facebook.

Reacțiile internauților

După ce femeie a făcut postarea, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

"Ca la noi, la nimeni!", a scris un bărbat.

"Deci nu cred ! O dată plătești încărcarea și mai trebuie sa plătești și parcarea… logica nu e, teoretic e spațiu pentru încărcare, practic parcare publică… în concluzie și eu pot parca acolo nu? Dacă plătesc", a scris o femeie.

"E de noaptea minții!",a  comentat altcineva.

"Niște nemernici! Dau amenzi într-una ! Eu stau in zona sindicatelor , chiar dacă plătesc abonament , vin turiștii și surpriza , n am unde parca ! E horror ce se întâmpla!", a scris un alt internaut.

"Dacă tot nu plătiți încărcarea ca ceilalți participanți la trafic, mi se pare ok sa fiți taxați cumva. 18 lei pentru 12 h comparativ cu 448lei carburant pentru un plin de rezervor de 70 l. Totuși! Sa fim rezonabili", a comentat un bărbat.

"De ce nu menționați că în Tulcea primăria oferă mai multe locuri de încărcare gratuite? Iar o încărcare 0-100% la acele încărcătoare durează aproximativ 5ore. Nu vreți să vă plătească ei că au onoarea să beneficiați de această facilitate?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel