O sexologă, contracandidatul lui Gigi Becali pentru parlamentare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
antonia
antonia

Partidului Ecologist Român aruncă în lupta pentru căștigarea Colegiului 25 din Sectorul 6 al Capitalei, unde candidează și Gigi Becali, pe Antonia Dragomir, cunoscută în calitate de astrolog, psiholog şi sexolog, dar și ca fostă angajată a lui Dan Diaconescu. Tânăra candidată a declarat la România TV că "În România totul e posibil".

 "Aş începe prin a-i aduce aminte domnului Becali, cu speranţa că a citit Evangheliile, măcar cele patru: La început a fost Cuvântul şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi Cuvântul era Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin el şi nimic nu s-a făcut fără el. Domnul Becali ar trebui să se gândească la ce anume emite prin cuvânt", a spus Dragomir, făcând referire la reacţia lui Becali când a aflat că are un sexolog drept contracandidat.

 Dragomir îşi explică decizia de a candida prin faptul că are vocaţie de activistă. "Nu sunt doar sexolog, sunt un om, un cetăţean. Vocaţia care mă defineşte este acea de activist, de voluntar. Am făcut voluntariat în spitale încă din liceu. Fără un sistem, adică fără guvernanţi, fără tot ce presupune această artă de a guverna un stat, inclusvi mediul în care îmi aduc aportul, nu pot exista rezultate", şi-a făcut prezentarea ecologista.

 Aceasta a precizat că profesia sa de consilier reuneşte trei atribute: psiholog, astrolog şi sexolog. "Sunt trei orientări ce pot duce în aceeaşi direcţie şi asta se întâmplă (...) În România nu prea este cunoscută această latură a astrologiei, cea psihologică", a spus Antonia Dragomir.

 Întrebată dacă i se pare totuşi exotică o candidatură a unui sexolog în Parlament, Dragomir a răspuns: "În România totul este posibil, nu?"

 Întrebată dacă ar accepta un duel televizat cu Gigi Becali, Dragomir a răspuns: "Da, cum să nu. Sau un monolog separat, nu ştiu dacă o conversaţie... Nu mi-e teamă, dar nu ştiu dacă este posibil".

Becali nu este însă deloc încântat de contracandidata sa. "Eu iubesc femeile, le respect, le protejez, dar sunt unele care trebuie duse la preot, spovedite, împărtăşite, să ţină post pentru că practică tot felul de magii, ghicesc, citesc în astre. Astea sunt femei care lucrează cu diavolul. (...) Ea nu este astrolog, cel ce ghiceşte noaptea la OTV este satanic", a declarat Becali la România TV.

 În plus, Antonia Dragomir este şi psiho-sexolog. O meserie cu care Gigi Becali nu este de acord.  "Dacă este o meserie asta de sexolog în cuplu, vă întreb şi eu: Vă duceţi şi voi să întrebaţi cum să faceţi sex cu bărbatul? De unde ştie ea să dea lecţii de sexologie?", se întreabă Becali.

 De asemenea, Antonia este fostă angajată al lui Dan Diaconescu. Nici acest lucru nu a scăpat necomentat de Becali.  "Voi credeţi ca Dan mai este sănătos, a fost sănătos când a venit de la Caracal şi când era un băiat cuminte, un băait de caracter. El a înnebunit stând cu sexologii noaptea la OTV. (...) Nu vrea să-mi facă mie nicio astrogramă pentru că eu sunt căsătorit, sunt fidel nevestei mele şi nu o las să mă atingă."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel