O scriitoare rusoaică și-a dat bluza jos într-un avion, apoi a mușcat un membru al echipajului, în timp ce încearcă să intre în cabina de pilotaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O scriitoare rusoaică și-a dat bluza jos într-un avion, apoi a mușcat un membru al echipajului, în timp ce încearcă să intre în cabina de pilotaj / Foto: Captură video Daily Star
O scriitoare rusoaică și-a dat bluza jos într-un avion, apoi a mușcat un membru al echipajului, în timp ce încearcă să intre în cabina de pilotaj / Foto: Captură video Daily Star
O rusoaică a făcut mare scandal într-un avion.

O scriitoare rusoaică disperată după o țigară, care voia să fumeze într-un avion, a provocat un scandal uriaș, de față cu ceilalți pasageri. Femeia și-a dat bluza jos și l-a mușcat pe un membru al echipajului, totul în timp ce încerca să pătrundă în cabina de pilotaj

Anzhelika Moskvitina, în vârstă de 49 de ani, și-a înfipt dinții în pielea unui administrator care a încercat să o rețină la bordul avionului Aeroflot din Rusia, scrie Daily Star. Inițial femeia s-ar fi închis în toaletă și ar fi început să fumeze, după care membrii echipajului au avertizat-o că fumatul este interzis la bordul avionului. Asta ar fi enervat-o rău pe scriitoare. Astfel, ea a început să facă scandal, iar, în cele din urmă, și-a dat tricoul jos, rămânând cu sânii goi, asta deși în avion se aflau și copii.

Ordinul căpitanului

Însoțitorii de bord au încercat să o convingă să se îmbrace, dar femeia nu s-a lăsat înduplecată. Echipajului i s-au alăturat chiar și pasagerii din clasa business a zborului care au încercat să o liniștească pe femeie. Pentru că nu au reușit, la ordinul căpitanului, scriitoarea a fost imobilizată cu niște cătușe din plastic.

Se crede că femeia a fost beată. În imaginile filmate în timpul incidentului, un membru al echipajului a spus: "Doamnă, ia loc și îmbracă-te. Unde sunt hainele tale?".

"Omoară-mă aici, dar voi fuma"

Ea a fost întrebată de un alt membru al echipajului: "Înțelegi că încalci regulile de comportament în avion? Sunt copii aici. Respectați-i pe ei măcar".

La întrebare, ea a răspuns: "Respect copiii. Mai mult, iubesc copiii... Am înțeles că voi merge la spitalul de boli mintale sau la închisoare. Dar vreau să merg în cabină".

Apoi, pe măsură ce s-au făcut eforturi pentru a o face să-și pună din nou hainele pe ea, femeia a spus: "Te rog, pleacă de lângă mine. Omoară-mă aici, dar voi fuma". 

Ea a spus echipajului să o lase să plece și să o lase în pace. Femeia a fost supravegheată de un medic care s-a întâmplat să fie la bord până la aterizarea avionului pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova. 

Compania aeriană a spus despre femeie că: "A ignorat avertismentele repetate din partea echipajului și a încercat să pătrundă în cabina de pilotaj. Din cauza comportamentului distructiv al pasagerului, comandantul aeronavei a decis să folosească un mijloc de reținere asupra ei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel