O pisică a fost „reţinută” în Rusia pentru că ducea droguri deținuților
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Gundula Vogel de la Pixabay
Imagine de Gundula Vogel de la Pixabay
O pisică a fost „reţinută” în Rusia pentru trafic de droguri. Felina a fost prinsă în timp ce ducea droguri deținuților. 

Ultima invenţie a puşcăriaşilor din Rusia: introduc droguri în închisoare cu ajutorul pisicilor.

O pisică a fost „reţinută” în Rusia pentru că ducea marijuana deţinuţilor. Felina a fost prinsă când transporta câteva grame de droguri în penitenciar. După ce zgarda i-a fost dată jos de la gât, pisica a fugit.

Poliţia închisorii din Ivanovo, un oraş din Rusia central-europeană, la aproximativ 300 de kilometri nord-est de Moscova, a „arestat” o pisică. „Acuzaţia” este legată de traficul de droguri.

Felina a fost capturată în jurul zidului închisorii, în timp ce încerca să se strecoare în interiorul instituţiei cu o încărcătură de marijuana pentru deţinuţi.

Animalul a fost prins, constatându-se că la gât avea 5,21 grame de droguri. După ce zgarda i-a fost scoasă, pisica a a fugit, povestesc oamenii legii, potrivit Mediafax.

Anul trecut, o pisică reținută pentru trafic de droguri a evadat din închisoarea de maximă securitate

În august 2020, o pisică „reţinută” sub acuzația de contrabandă cu droguri și cartele SIM a evadat la o zi după ce a fost închisă într-un penitenciar de maximă securitate.

Autoritățile din Sri Lanka au „reţinut” într-o sâmbătă o pisică care căra într-o pungă de plastic legată la gât droguri și cartele SIM. Pisica, închisă în penitenciarul de maximă securitate Welikada din Colombo, a evadat a doua zi, potrivit cotidianului local Aruna

VEZI ȘI: Dr. Vasi Rădulescu: 13 lucruri pe care le înveți din traiul cu o pisică

Dr. Vasi Rădulescu a prezentat 13 lucruri pe care le putem învăța din traiul cu o pisică.

"O pisică e o sursă inepuizabilă de fericire. Pe lângă asta, transmite învățăminte ce nu ar trebui ignorate.

1. Somnul este foarte important pentru a-ți reîncărca bateriile. Motanul meu se odihnește vreo 20 de ore pentru a face o grămadă de nebunii, noi dormim câteva ore pentru a munci apoi de ne sar capacele. Ar trebui să ne punem mari semne de întrebare dacă e normal cum procedăm.

2. Cum să fii uimit de orice. Găsește un cablu și e-n stare să se joace trei ore cu el de parcă e cea mai mare grozăvie. Se uită un ceas cum picură apa la chiuvetă (i-o las așa). Se bagă în orice cutie. Profită de cel mai neînsemnat lucru posibil. Noi mai știm să fim uimiți, să ne jucăm?

3. Are nevoie de foarte puține lucruri pentru a trăi. Primește un plic de mâncărică cu pui/somon/vită, aleargă de nerăbdare și patinează pe parchet, mănâncă cu poftă și apoi își vede de ale lui. Mănâncă strict când îi este foame și se oprește când se satură; are nevoi minime. Translatăm asta și la oameni?", a scris dr. Vasi Rădulescu pe pagina sa de Facebook. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel