România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Mihai Roșoiu | Publicat pe: 02 sep, 10:04
O nouă televiziune turcească ar putea apărea în România! Vasile Dâncu a confirmat discuțiile
Pe piața media din România ar putea apărea un „nou jucător” din Turcia. După succesul înregistrat de Kanal D pe plaiurile mioritice, un puternic om afaceri din Istanbul intenționează să deschidă un post tv la București. 

Informația a fost furnizată, în exclusivitate, de fostul ministru al dezvoltării regionale și administrației publice, Vasile Dâncu, în cadrul emisiunii, DC Alegi, moderată de Bogdan Chireac. 

Dâncu a ținut să își motiveze vizita efectuată de curând în capitala Turciei, precizând că nu a avut niciun scop politic. Politicianul a dezvăluit că a răspuns invitației unui om de afaceri din Istanbul de a participa la o discuție legată de lansarea unui post de televiziune nou în România: „Succesul înregistrat de Kanal D în țara noastră pare să fi fost un semnal important și pentru alți deținători de companii mass-media de acolo. Așa că respectivul om de afaceri intenționează să urmeze exemplul celor de la Dogan și să deschidă o televiziune în București. Succesul serialelor turcești este de notorietate. Nu doar în România producțiile lor se bucură de succes, ci în întreaga Europă. Acum, ei vor să vadă dacă este oportun să investească într-un post tv în țara noastră”, a spus Dîncu.

Kanal D România este o televiziune din trustul de televiziune turc Doğan care emite conținut mixt din România. Este construită pe modelul televiziunii cu același nume din Turcia.

Concurent pentru Kanal D în Turcia

 

Vasile Dâncu a mai dezvăluit că trustul de presă care dorește să intre pe piața media din România este un concurent redutabil pentru Kanal D în Turcia, iar producțiile pe care ar putea să le ofere publicului din România ar urma să fie de ceea mai bună calitate. În eventualitatea apariției unei noi televiziuni turcești, celebrele seriale produse la Istanbul nu vor lipsi din grilă. Potrivit informațiilor oficiale, cele mai importante trusturi media din țara Semilunei în acest moment sunt:

Doğuş Media Group 

Turkuvaz Media Group

Çukurova Media Group

Ciner Media Group

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro