Data publicării:

O nouă suspendare ar fi la fel ca și codul portocaliu, spune Băsescu

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
basel curticica
basel curticica

Traian Băsescu a afirmat, miercuri seară, că o nouă tentativă de suspendare a sa din funcție e similară cu ce au făcut unii politicieni cu codul portocaliu de vreme rea, au exagerat problema pentru ca apoi tot ei să se dea salvatorii problemei.

 „Pun doi subordonați să spună să-l suspendă pe Băsescu, pe urmă se întâlnesc experții care trebuie să spele în fața Occidentului, Crin cu Ponta, și spun nu. Trebuie să vadă ambasadele cum ei sunt democrați. La fel și la codul portocaliu, creezi o tensiune, le spui închidem școlile, cad 3 zile de zăpadă, și spui v-am salvat de codul portocaliu. S-a mers prea departe cu jocul ăsta, mai bine ar crea locuri de muncă . Cine îmi spune că Sandu, de la Administrația de Meteorologie, nu știe cum e cu codul portocaliu, eu știu ce echipamente avem. Au vrut să ne arate cum se salvează dintr-un dezastru”, a spus Băsescu.

Președintele a arătat că măsurile luate în Bucureşti de administraţia locală împotriva vremii rele sunt similare ca tactică.

"Asta a vrut să ne arate, cum ne salvează dintr-un dezastru. Nu contează că nu a fost dezastru, dar astăzi ne pot spune că ne-au salvat", a mai afirmat şeful statului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel