Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 07 ian, 10:39
O nouă lovitură pentru dr. Beuran. Ministrul Sănătății anunță din ce funcție l-a mai demis
Mircea Beuran
După ce a fost demis din funcţia de şef al secţiei de Chirurgie de la Spitalul Floreasca, dr. Mircea Beuran mai primeşte o lovitură. Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a anunţat că l-a mai demis dintr-o funcţie. 

"După cum ştiţi, dl profesor Beuran a fost demis ieri de domnul manager, iar noi l-am demis din funcţia de preşedinte al Comisiei de Chirurgie Generală a Ministerului Sănătăţii", a explicat Victor Costache într-o conferinţă de presă.

Dr. Beuran a fost găsit principalul vinovat pentru producerea tragediei în urma căreia o femeie a murit după ce a suferit mai multe arsuri pe masa de operaţie a Spitalului Floreasca, înainte de Crăciun. 

VEZI ŞI Dr. Mircea Beuran, demis de la Spitalul Floreasca

Dr. Beuran, reacţie

 

Mircea Beuran a reacţionat după ce a fost demis de la conducerea secţiei de Chirurgie şi a menţionat că pedeapsa este injustă: ”Decizia pe care am primit-o nu este motivată. Nu am primit niciun raport. Nu am la dispoziție să citesc raportul cercetării administrative. (...) Pot să afirm că nu sunt niște lucruri normale, adică să-i dai decizia unui om fără să argumentezi, doar o înșiruire de cifre... Probabil că atât e capacitatea acestei Comisii. Amenda pe care am primit-o nu e motivată nici ea. Nu este individualizată. Tot grupul de chirurgi a fost amendat. Nu se face o diferențiere între fapte și persoane”. 

”Sunt convins că voi ajunge să cunosc adevărul”, a adăugat acesta.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro