O nouă funcție pentru utilizatorii WhatsApp
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
WhatsApp implementează o nouă funcție pentru utilizatori.

WhatsApp s-a concentrat foarte mult pe funcțiile de grup în ultimele luni. Aplicația a creat funcția Comunitate, a extins numărul de membri dintr-un grup, numărul de persoane care pot participa la apeluri video și audio și multe altele, potrivit BGR.

Acum, WhatsApp vrea să facă ceva cu acele grupuri pe care utilizatorii le creează pentru un anumit scop și apoi nu le mai folosesc niciodată. În cazul unui grup pentru organizarea unei petreceri, după ce are loc petrecerea, grupul nu mai trebuie să fie disponibil. În timp ce unii oameni vor părăsi în mod natural grupul, mulți alții continuă să rămână pe acel grup.

Potrivit WABetaInfo, această nouă funcție, Grupuri care expiră, este în prezent în curs de dezvoltare. WhatsApp a trimis versiunea 23.5.0.71 la TestFlight de la Apple. WABetaInfo explică cum va funcționa această caracteristică:

WhatsApp lucrează acum la o nouă funcție numită „Grupuri care expiră”, care va permite utilizatorilor să seteze o anumită dată de expirare pentru grupurile lor, pentru o actualizare viitoare a aplicației. Odată atinsă data de expirare, utilizatorilor li se va solicita să șteargă grupul.

După ce se selectează Grupuri care expiră, utilizatorii vor fi întrebați dacă doresc ca grupul să expire: într-o zi, o săptămână sau o dată personalizată.

WhatsApp notează că atunci când această funcție este activată, utilizatorilor li se va solicita să șteargă grupurile la data de expirare. Deocamdată, nu este clar când aplicația intenționează să lanseze această funcție pentru toți utilizatorii, dar, deoarece este deja în curs de dezvoltare, ar putea dura încă câteva luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel