O nouă bătaie pe plajă, de data asta între salvamari și turiști. Bărbații și-au împărțit pumni și picioare, după ce nu au fost lăsați să intre în apă / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Captură YouTube
Foto: Captură YouTube
Mai mulți turiști din stațiunea Eforie Nord s-au luat la bătaie cu salvamarii.

Mai mulți turiști care se aflau pe plajă în Eforie Nord s-au arătat deranjați de faptul că salvamarii nu i-au lăsat să intre în apă și, drept urmare, au sărit la bătaie cu aceștia, conform Constanța de Azi.

Valurile mari și curenții puternici riscau să pună în pericol viața acestora, iar decizia salvamarilor de a interzice intrarea în apă a fost una justificată, mai ales că mai mulți turiști s-au înecat în apele Mării Negre în ultimele zile.

Bătaia a avut loc marți, 15 august, iar scandalul a izbucnit când un turist a aruncat cu o piatră într-un salvamar aflat pe skijet. Ulterior, totul a escaladat rapid.

În apărarea bărbatului au sărit și alți turiști aflați de pe plajă, iar în ajutorul salvamarului au sărit colegii săi. Cele două tabere și-au împărțit pumni și picioare, iar unii au continuat să se bată în mare, ca într-un ring de lupte.

CITEȘTE ȘI       -       Godină îi apără pe ”oamenii legii” implicați în conflictul de la Costinești: ”Mai dăduseră ceva lupte și înainte”

Precizările Poliției

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a transmis un mesaj privitor la incidentul care a avut loc în Eforie Nord.

„La data de 15 august a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din stațiune, ar fi avut loc o agresiune fizică, între mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că 3 persoane nu ar fi respectat indicațiile salvamarilor, steagul roșu fiind arborat, conflictul dintre acestea și salvamari fiind spontan.

Două persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.“, a transmis IPJ Constanța.

CITEȘTE ȘI       -      Bătaie pe plajă la Costinești, în ultima zi a minivacanței de Sfânta Maria. Bărbații recalcitranți au luat la pumni și polițiștii / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel