Urmărește emisiunea live
O mamă și bebelușul ei au fost găsiți morți, lângă bradul de Crăciun, în condiții suspecte. Femeia ar fi inhalat lichidul unei brichete
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Terrance Barksdale)
Sursă foto: Pexels (Terrance Barksdale)
O mamă ar fi murit după ce a inhalat lichidul unei brichete. Bebelușul ei a murit la scurt timp după.

O mamă a murit după ce a inhalat lichid de brichetă, lăsându-și copilul să moară din cauza deshidratării, potrivit unei anchete. Natalie Kane, în vârstă de 27 de ani, și fiul ei de un an și două luni, Harry, au fost găsiți morți în casa lor din Whitehaven pe 30 decembrie. Asistentul legist din Cumbria, Margaret Taylor, a spus că bebelușul a murit după ce a ”rămas singur și a fost incapabil să se descurce singur”.

Cazul a fost „incredibil de șocant”, fiind o „tragedie de proporții inimaginabile”, a spus legistul, conform BBC. Familia lui Kane a spus că decesele au fost „complet sfâșietoare”. Într-o declarație citită în cadrul anchetei, fratele mamei, Shane Evitts, a declarat că, după o perioadă de dependență de droguri și depresie după părăsirea armatei, Natalie s-a schimbat după ce a devenit mamă în 2020.

„Ea a crescut brusc”, a spus fratele. „Era atât de iubitoare, grijulie”. Un prieten, Ashton Graham, a spus că viața lui Kane „se învârtea în jurul lui Harry”.

Trebuia să se întâlnească cu o prietenă, dar nu a mai ajuns

La începutul lunii decembrie, Kane a spus grupului Recovery Steps că „se descurcă grozav” și, cu câteva zile înainte de a muri, a fost testată negativ pentru toate substanțele interzise, altele decât metadona prescrisă. Anchetatorii au mai descoperit că Harry era bine îngrijit. Kane trebuia să se întâlnească cu o prietenă, Stacey Hackett, în ziua de Crăciun, dar, când nu a sosit și nu a răspuns la mesaje, Hackett nu a fost îngrijorată, crezând că poate fi cu rudele sau poate petrece timp cu Harry.

Managerul grupului de sprijin Women Out West, Rebecca Todd, a contactat poliția pe 30 decembrie, când Kane, care nu fusese văzută de câteva zile, nu și-a luat rețeta de metadonă, lucru care era „în afara obiceiurilor ei”.

Todd se dusese să o verifice pe Kane la apartamentul ei din Wellington Row, dar nu primise niciun răspuns. Poliția a găsit-o pe Kane în sufragerie lângă un pom de Crăciun și cadourile nedeschise. Harry era în baie unde un robinet era pornit și curgea. În urma anchetei, s-a găsit un recipient gol de lichid de brichetă cu butan lângă Kane și mai multe se aflau în apropiere, împreună cu două cutii de bere și medicamente cu metadonă goale.

Un patolog a concluzionat că a murit din cauza inhalării de butan și propan și Harry a murit „probabil în câteva zile”. Rezumând, Taylor a spus că achiziția de lichid de brichetă „a pus în mișcare evenimente inimaginabil de tragice”.

Aceasta a concluzionat că mama și fiul au murit între 24 și 30 decembrie.

Tragedia unui poliţist ucrainean: copilul, soţia, părinţii, fratele şi o bunică, ucişi într-un bombardament

Subofiţerul Ivan Mozorov de la Poliţia oraşului Borodianka a rămas fără soţie, fără fetiţa de un an şi jumătate, fără fratele său, fără ambii părinţi şi fără bunică, toţi aflându-se în casa care a fost ţinta atacului forţelor ruseşti, scrie Agerpres.

Poliţistul, care are doar 26 de ani, se afla la serviciu când a avut loc bombardamentul, iar, în momentul în care a auzit un zgomot puternic, a avut un presentiment. A luat telefonul şi a sunat pe rând pe toţi membrii familiei, însă fără să îi răspundă vreunul dintre ei. Din păcate pentru el, când a ajuns pe strada Centrală, la numărul 30, acolo unde îşi are domiciliul, a văzut dezastrul provocat de ruşi. Casa era complet distrusă, iar membrii familiei se aflau printre dărâmături. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel