O mamă cere disperată ajutor pentru fiica ei bolnavă de cancer. Fetița a rămas fără un picior. Donează 2 euro!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: incomod-media.ro
Sursa foto: incomod-media.ro
O mamă cere ajutor pentruu fiica sa care suferă de cancer, după ce a fost nevoită se își dea acordul pentru a-i fi amputat piciorul celei mici din cauza bolii.

"Azi mi-am văzut fetița la Terapie Intensivă. Am rămas șocată și cu greu am putut accepta ca Maya să rămână fără picior. Nu voi uita niciodată primii pașii pe care i-a făcut. De azi, din nefericire, puiul meu de om nu mai poate alerga, nu își mai poate îndeplini visul de a fi balerină", a spus Simona Chelmuș, mama Mayei, potrivit incomod-media.ro.

Maya Chelmuș a rămas fără un picior din cauza cancerului, iar dacă nu se vor strânge banii de care mai are nevoie pentru tratamente ar putea muri.

"Inima îmi este sfâșiată de durere, dar de dragul ei și pentru că îmi doresc din tot sufletul să trăiască, am acceptat să îi fie amputat piciorușul. Dragilor, vă rugăm din inimă să mă ajutați să îmi salvez fetița din ghearele morții", a mai spus femeia.

Viața fetiței de 7 anișori diagnosticată cu osteosarcom – cea mai frecventă tumoră canceroasă a osului – depinde de o sumă imensă. Sunt necesari peste 185.000 de euro, din care s-au strâns doar puțin peste 67.000. Mama nu poate strânge singură banii din salariul de asistent personal.

Campania de donații prin SMS demarată de Asociația "Salvează o inimă" este în desfășurare. Un mesaj cu textul "Maya" la numărul 8832 înseamnă 2€ donați. 

Donații mai pot fi făcute și în conturile Asociației "Salvează o inimă". 

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Specificați pentru transferul bancar numele copilului – MAYA CHELMUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel