O mamă a fost arestată după ce a căutat un asasin care să-i ucidă fosta soacra
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ femeie arestată / Imagine de Лечение наркомании de la Pixabay
Foto ilustrativ femeie arestată / Imagine de Лечение наркомании de la Pixabay
O mamă a fost arestată după ce a căutat un asasin care să-i ucidă fosta soacra. Femeia credea că „țința” pune la cale, alături de fostul ei soț, un plan prin care acesta din urmă să obțină custodia copiilor.

Leigh Ann Bauman, o femeie de 43 de ani din SUA, a decis să plătească un asasin pentru a scăpa de fosta soacră. Omul de legătură însă a devenit informatorul poliției, iar ea a ajuns după gratii, fiind acuzată de conspirație pentru comiterea unei crime de gradul întâi, scrie Daily Mail.

Femeia credea că fostul ei soț, împreună cu mama lui, voiau să o ducă la tribunal pentru a lupta în vederea obținerii custodiei copiilor. 

Leigh Ann Bauman a fost înregistrată discutând planul, când încerca să recruteze oameni în orașul Saint Louis. Voia ca uciderea femeii să pară un accident. 

Bauman i-ar fi spus unui martor, ce a ajuns ulterior informator al poliției, că „vreau un asasin, cineva să scape de ea.” Acesta a întrebat-o dacă vorbește serios, iar ea i-ar spus că știe că este greșit, dar o să meargă la biserică și o să ceară iertare. 

În cele din urmă, Bauman l-a sunat pe martor și i-a cerut să vină la ea acasă. Martorul a înregistrat o conversație în care a pretins că a găsit asasini și ea a fost dispusă să plătească 1.500 de dolari. O zi mai târziu însă, Bauman a fost arestată. 

Femeia a dat vina pe martor, spunând că acesta încerca să obțină bani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel