Urmărește emisiunea live
O fetiță s-a ales cu numele Lasagna, după botez. Mama: "Sunt speriată că lumea va râde de ea"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto colaj: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto colaj: Pexels
O tânără mamă a povestit cum fetița ei s-a ales cu numele de "'Lasagna", celebrul fel de mâncare italienesc, după botez.

"Eu și soțul meu i-am urat bun venit primul nostru copil acum nouă săptămâni. Aflasem că va fi fetiță și ne-am hotărât repede că va primi numele Elizabeth. Prenumele ei trebuie să fie inițial Jane, având intenția să o numim EJ, dar când eram însărcinată în șapte luni soacra mea pierduse lupta cu cancerul la sân. Numele ei era Anya (pronunțat „Ahn-Yuh”). Am iubit-o, așa că m-am oferit să schimb prenumele fetiței din Jane în Anya. Soțul meu și familia lui au fost impresionați de această decizie și astfel fiica noastră a primit numele Elizabeth Anya Jane.

Ne întâlneam adesea pe Skype cu familiile noastre în perioada concediului parental pentru ca acestea să poată vedea bebelușul, să ne vadă pe noi, să ne putem vedea unii pe alții, să păstrăm legătura. Sora mea ne-a atras atenția că ne-am numit fetița "Lasagna". Nu făcusem o asemenea conexiune la nivel mental, dar dacă pronunțai împreună cele două prenume "Liz" și "Anya", suna ca și cum ai pronunța "lasagna".

După aceea, i-am spus surorii mele că mă îndoiam de faptul că va fi cineva care va face o astfel de conexiune, având în vedere că în viața de zi cu zi oamenii își folosesc rar toate prenumele. Toată familia s-a amuzat și acum toată lumea îi spune fetiței mele "Lasagna". Sunt speriată de faptul că, odată ce va merge la școală, colegii ei și alte persoane o să țină cont de asta și vor râde de ea”, a povestit femeia, scrie qbebe.ro, citând kidspot.com.au.

Tânăra mama a primit mai multe reacții din partea internauților, după ce a relatat toată povestea pe Reddit.

"Schimbă-ți și tu prenumele în "Garfield"

Iată câteva dintre mesajele primite:

"Recent am auzit cum Amy Schumer a schimbat numele copilului întrucât nu și-a dat seama că pronunția acestuia era "genital" (numele era Gene Atell sau ceva de genul acesta). În mod sigur că poate fi mai rău de atât!”

"Este în regulă că nu l-ai schimbat încă. Familia ta ar trebui să renunțe să te mai supere văzând că te deranjează asta. Ar fi putut fi mult mai rău de atât, am avut prieteni care și-au numit copilul T-bone Ham”

"Slavă Domnului, am crezut inițial că acest copil chiar a primit numele "Lasagna". Am cunoscut copii pe care îi chema "Măr" sau "Kale", așa că la tine este mult mai bine decât în aceste situații"

"Continuând să păstreze aceste nume îi va încuraja pe toți să se amuze pe seama copilului ei, ce fel de persoană este cea care nu vede cât de greșit este? Pregătește viitoarea umilire a unui copil doar întrucât vrea să fie amuzantă? Apucă-te să-i spui fetiței tale "Lizzy", astfel încât lumea să se dezobișnuiască să o mai strice în acel mod"

"Este clar! Trebuie neapărat să faci asta!"

"Nu renunța la acest nume și schimbă-ți și tu prenumele în "Garfield".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel