O fetiță de 2 ani a murit înecată în cadă, în timp ce mama ei căuta un prosop
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Mikes-Photography de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Mikes-Photography de la Pixabay
O fetiță de nici doi ani a murit înecată în cadă, după ce mama ei a plecat din baie pentru a aduce un prosop curat. 

O fetiță de nici doi ani din Țara Galilor a murit înecată în cadă, în după-amiaza zilei de 17 ianuarie, după ce mama ei a plecat ca să ia un prosop. Săptămâna aceasta, la jumătate de an de la tragedie, s-a stabilit faptul că moartea fetiței a fost una accidentală, scrie The Sun

Cauza morții a fost insuficiența multiplă a organelor, compatibilă cu înecul.

În ziua fatidică, Joely E.-J. îi făcea baie fiicei ei sale, Mia, în vârstă de 22 de luni. La un moment dat, a întrebat-o dacă vrea să iasă, dar ea a spus că ar vrea să se joace în continuare în apă.

Realizând că nu are niciun prosop la îndemână, femeia a plecat din baie pentru câteva momente. 

Un medic legist a declarat în fața instanței că femeia a spus 'Mami pleacă să ia prosoape' și a ieșit din baie. 'O auzea pe fiica ei din camera alăturată cum vorbea și cânta. I-a strigat numele ca să se asigure că e bine. Apoi, o perie roz cu care Mia se juca s-a lovit de marginea căzii. A alergat şi a găsit-o cu capul în apă. A ridicat-o şi a văzut că nu mai respira și avea pielea rozalie', a mai spus medicul legist. 

Femeia și-a întins fiica pe podea și a încercat să o resusciteze. La scurt timp, copila a început să vomite, iar mama a chemat o ambulanță. 

Joely le-a spus medicilor, ulterior, că și-a lăsat fiica singură în cadă 'aproximativ un minut', potrivit Wales Online.

În ciuda eforturilor medicilor, fetița a murit a doua zi. Potrivit necropsiei, Mia avea leziuni ischemice la nivelul creierului, rinichilor și inimii. 

O altă fetiță din Marea Britanie a fost găsită moartă într-o cameră fără pat, lumini sau perdele

O fetiță din Marea Britanie a fost găsită moartă pe podeaua unei camere întunecate, acoperită de vânătăi, au fost informați judecătorii unui caz de omucidere. Potrivit The Sun, Kaylee P., în vârstă de 3 ani, a fost descoperită moartă lângă „o saltea murdară”, într-un dormitor fără mochetă, perdele sau becuri, în Kingshurst, vara trecută.

Copilul a fost declarat „mort de ceva vreme” când ambulanța a sosit la locul faptei, în data de 9 august 2020. Mama sa, Nicola P., este judecată pentru crimă, acuză pe care acesta o neagă. Judecătorii au fost informați că tânăra de 22 de ani a fost găsită în pat într-o stare vizibil rea, strigând: „Nu cred că este în viață”. Partenerul său, Callum R., este la rândul lui acuzat de crimă. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel