O fetiță a fost ucisă de un crocodil în timp ce se afla la scăldat
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
O fetiță de opt ani a fost ucisă de un crocodil, în timp ce aceasta se afla la scăldat. 

Corpul unei fete de opt ani care a fost ucisă de un crocodil pe insula Buru din Indonezia cu două zile mai devreme a fost descoperit vineri, a informat un oficial local, potrivit DPA, citat de Agerpres. 

Suci Ramadhani se scălda cu prietenii miercuri când a fost atacată de un crocodil într-un râu din districtul Teluk Kayeli, a precizat Korpos Rahmad Namlea, un oficial al serviciilor de salvare din oraşul Ambon.

Localnicii au atacat crocodilul

Localnicii au reuşit să înjunghie crocodilul cu o suliţă în timp ce fata se afla încă între fălcile sale, însă când au tăiat stomacul reptilei, corpul micuţei nu a fost găsit, a declarat el.

Rămăşiţele victimei au fost descoperite abia în primele ore ale zilei de vineri.

"Se ştie că râul este infestat cu crocodili de apă sărată", a adăugat oficialul citat. "Cel puţin două atacuri ale acestor reptile au avut loc în ultimii 10 ani", a completat el.

Un bărbat din SUA a fost mâncat de un crocodil

Rămășițe umane au fost găsite în interiorul unui aligator de 12 metri lungime despre care se crede că a atacat un bărbat în timpul inundațiilor provocate de uraganul Ida din Louisiana în urmă cu două săptămâni, relatează Sky News. 

Biroul șerifului regiunii St. Tammany a declarat că legistul lucrează cu anchetatorii pentru a stabili dacă rămășițele erau ale lui Timothy Satterlee, în vârstă de 71 de ani, care a dispărut pe 30 august.

Aceasta a folosit o barcă mică pentru a ajunge pe un teren mai înalt unde a obținut ajutor. Când ea și echipele de salvare s-au întors la casă,  Satterlee era de negăsit. 

Deputaților șerifului li s-au alăturat agenți federali și de stat, din divizia pentru animale sălbatice, în căutarea reptilei.

Crocodilul, prins cu o capcană

O capcană pusă de vânătorii de aligatori a capturat animalul de peste 220 de kilograme luni dimineață.

Șeriful din St. Tammany, Randy Smith, a spus pe Facebook: „Aceasta este o tragedie oribilă, iar condoleanțele și simpatia mea sinceră sunt adresate familiei Satterlee”.

„Știu că descoperirile de astăzi nu readuc persoana iubită, dar sperăm că acest lucru le poate aduce un fel de liniște”.

"Sunt foarte mândru de munca grea, non-stop, a deputaților mei și a celorlalte agenții care au asistat și sper că persistența lor în găsirea acestui aligator va ajuta familia să facă față pierderii lor. Vom continua să îi păstrăm în rugăciunile noastre ".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel