O femeie și-a pierdut ambii copii în 12 ore din cauza COVID-19. Doar ea a scăpat cu viață
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie și-a pierdut ambii copii în 12 ore din cauza COVID-19 / Foto: Pixabay
O femeie și-a pierdut ambii copii în 12 ore din cauza COVID-19 / Foto: Pixabay
O femeie trece printr-o adevărată dramă după ce și-a pierdut ambii copii în 12 ore din cauza COVID-19.

Doi frați din Florida au murit de COVID-019 la doar 12 ore diferență. Aaron Jaggi, în vârstă de 35 de ani, și Free Jaggi, de 41, nu erau vaccinați împotriva coronavirusului, scrie News18. Boala s-a agravat, iar cei doi au murit. Lisa Brandon, mama lor, este convinsă că cei doi ar fi trăit dacă ar fi făcut vaccinul înainte de a se infecta cu Sars-Cov-2. 

“Nu le-ar fi fost la fel de rău. Mi-aș fi dorit să se fi vaccinat. Acum este prea târziu”, a spus femeia.

Mama îndoiliată spune că a ales să își spună drama pentru a-i convinge pe ceilalți de importanța vaccinării anti-COVID. 

Și femeia a avut COVID-19, dar a scăpat datorită vaccinării

Femeia și cei doi băieți ai săi au fost diagnosticați cu COVID-19 la sfârșitul lunii iunie. Lisa Brandon își făcuse înainte vaccinul cu serul Moderna și starea sa de sănătate a început să se îmbunătățească, fără să facă o formă gravă a bolii. În schimb, cei doi fii ai săi au început să se simtă din ce în ce mai rău și au fost spitalizați.

“Este coșmarul oricărui părinte”, a spus femeia, precizând că singurul motiv pentru care vorbește despre ceea ce i s-a întâmplat este pentru ca alți oameni să nu ajungă în situația ei. 

Femeia a mai avut un fiu, dar acesta a murit în urmă cu cinci ani.  

Un român suspect de Covid-19 a murit în curtea spitalului, după ce a refuzat internarea

Un bărbat de 60 de ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, a murit joi noapte în curtea secției Dermatologie a Spitalului Municipal Rădăuți, care funcționează ca zonă tampon pentru pacienții suspecți de Covid-19. Bărbatul se afla în vizită în zona Rădăuți. 

Acesta prezenta dificultăți în respirație, iar istoricul medical arăta hipertensiune, sechelele unui infarct miocardic, un accident vascular cerebral și, de asemenea, suferea de obezitate, potrivit Monitorul de Suceava. 

„Testul rapid antigen pentru Covid făcut în CPU a fost negativ, la fel ca și cel din ambulanță. După investigații a fost trimis de medicul de gardă din CPU în zona tampon, dar a refuzat categoric să rămână acolo. Doamna doctor din zona tampon a vrut să-l trimită din nou la CPU, dar pacientul a refuzat și a semnat că nu rămâne în spital. În timpul în care doamna doctor vorbea la CPU el a ieșit, a coborât scările și a făcut stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au rămas fără rezultat”, a declarat dr. Bejinariu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel